2777
2789
عنوان

واسم عجیبه هرکسی بهم بدی کنه نفرین کنم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 60 پست

منم دقیقا عین توام

گاهی از خودم میترسم

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسییییییییییییییییییییییییی

من اسم یه نفرو میدم زندگیمو با خاک یکسان کرده

جون خودت جون من نفرینش کن دعات میکنم صلوات برات میفرستم

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

از نفرین کردن متنفرم

خب اذیت نکنن طرف هم نفرین نکنه . اونی که آزار میرسونه بنظرم نفرت انگیز تره. چرا باید باعث آزار مردم بشیم هرکی اگه دخالت نکنه زندگی کسی رو خراب نکنه طرف مرض نداره دعای بد بکنه

و منی که نفرین کنم سریع به خودم برمیگرده و خیر میشه واسه مردم و چشم هم نمیتونم بزنم سریعا به خودم بر ...

انگارادمای ظالم ازخدایه نقطه ضعفی دارن ک خداهم نمیتونه کاری کنه یقه خودمونومیگیره همدریم دلم خونه ازخدا

این چه دل پاکیه که یکی تو عروسی ناراحتش کرد بچه ۴ ساله به خاطرش تصادف می‌کنه؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

هرکس نتیجه کارهای خودش رو پس میده

منم این موارد رو زیاد دیدم

طرف از مرگ یه شخص با جایگاه اجتماعی بالا و با اصالت خوشحالی می کرد چون حسود بود چندسال بعد به بدترین شکل چندتا از عزیزانش رو از دست داد

پول کسی رو نباید خورد من بارها دیدم چند برابر تاوان پس دادن

اسیییییییییییییییییییییییییمن اسم یه نفرو میدم زندگیمو با خاک یکسان کردهجون خودت جون من نفرینش کن دع ...

چقددلمونوبه نفرین خوش کردیم بیخیال خواهراگ اه همون گیرابودک الان حالمون این نبودمن یکیم ک دلم خیلی بدشکست اشکم بددرومدولی خدایقه منوچسبید

چقددلمونوبه نفرین خوش کردیم بیخیال خواهراگ اه همون گیرابودک الان حالمون این نبودمن یکیم ک دلم خیلی ب ...

هعییی... 

من که دیگه اینقد از دستش آسیم ممکنه دست به جنون بزنم

نکبت

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

انگارادمای ظالم ازخدایه نقطه ضعفی دارن ک خداهم نمیتونه کاری کنه یقه خودمونومیگیره همدریم دلم خونه از ...

آره ولی در عوض اونقدر بدشانسم که تو کل فامیل شناخته شدم همین که در اثر بلایای طبیعی و بیماری از بین نرم راضی ام و همیشه سعی میکنم هیچکس از دستم ناراحت نشه گاهی خیلی خستم از زندگی ولی ناشکری نمیکنم چون میدونم همیشه بدتر از اینم هست

هرکس نتیجه کارهای خودش رو پس میدهمنم این موارد رو زیاد دیدمطرف از مرگ یه شخص با جایگاه اجتماعی بالا ...

۱۰۰میلیون یکی خوردپولمونویه لیوان اب خنگم روش یکی هم باز۱۰۰میلیون ازمون برددارن خوش خرم زندگی میکنن بیخیال این تاوان پس دادن هامال توفیلیماس

ببین اینا نشون میده من اگه بدی کنم هم خودم هم اطرافیانم ممکنه تاوان بدیم دنیا همینه بدی نکنیم تا بدی نبینیم الان اینهمه ادم بیگناه تو جنگ مردن چیکار میشه کرد هیچی مقصر اونایین که جنگ رو شروع کردن ادم بد باعث میشه هم خودش هم اطرافیانش آسیب ببینن پس کاری به همدیگه نداشته باشیم چون ممکنه عزیزترین ادم زندگیمون تاوان اشتباه مارو بده

الان مثلا منظورت اینهط یکی تو عروسیش ناراجت باشهط چیز مهمی نبست ؟؟؟

اون بچه بچه ی همون مادر بود‌ نفرین بچش کردم گفتم باهاش تاوان بدی ک داد خدارشکر خیلی هم خوشحال شدم و خ‌دشم مث سگ گربه میکرد و ازم حلالیت میخاست

حالا شما ناراضی نباش