2777
2789
عنوان

واسم عجیبه هرکسی بهم بدی کنه نفرین کنم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 60 پست
آره ولی در عوض اونقدر بدشانسم که تو کل فامیل شناخته شدم همین که در اثر بلایای طبیعی و بیماری از بین ...

میدونی چیه زورم میگیره منی ک دوس دارم برم کربلاخداجلوجلواون کسی ک بدضربی بم زدفرستادکربلاحاجت رواش کردروکردم بخداگفتم توام دورغی توام ظالمی طرف ظلمی

یه جاری دارم روز عاشورا دلمو شکست مراسم گرفت همه رو دعوت کرد جز من منو جلوی جمع خار کرد 

دستت طلا یکی نفرینش کن 🤭

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خداخودشونبخشه

ایشالا

ببین من تاحالا دل هیچ کسو تاکید میکنم هیچ کسو با حرفام، با کارام، با قضاوتام نشکستم

برا همه دلسوزی کردم و تا حد توان مهربون بودم

حتی اگه اونام دلمو میشکستن چیزی بهشون نمیگفتم

ولی از درون چی؟ 

پره کنایه ها و تیکه ها و بدوبیراه های دیگرانم

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

میدونی چیه زورم میگیره منی ک دوس دارم برم کربلاخداجلوجلواون کسی ک بدضربی بم زدفرستادکربلاحاجت رواش ک ...

ببین اینجور نگو به یاد دارم هر وقت ناشکری کردم و به خدا گفتم تو هم بالاغیرتا خوب در حقم کار نمیکنی اوضاعم چند پله بدتر شده گاهی حکمت چیزی رو نمیدونیم و من که هرگز نمیخوام اوضاعم بدتر بشه فقط شکرگزار باش همیشه بدتر از این هم هست

الان مثلا منظورت اینهط یکی تو عروسیش ناراجت باشهط چیز مهمی نبست ؟؟؟اون بچه بچه ی همون مادر بود‌ نفری ...

من اصلاً به نفرین اعتقاد ندارم

ولی به نظرم شما خودت رو خیلی مهم می‌دونی فکر کردی خیلی خاصی خدا فقط منتظره شما یکیو نفرین کنی برات انجام بده 🤣

نه من از آسیب دیدن بچه کوچیک خوشحال نمیشم حتی اگه دشمنم باشه شما خوشحال باش 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

الان مثلا منظورت اینهط یکی تو عروسیش ناراجت باشهط چیز مهمی نبست ؟؟؟اون بچه بچه ی همون مادر بود‌ نفری ...

اسی ببخشید من چند مورد رو بهت بگم اول اینکه این دوتا مثالی که زدی اتفاقایی بود که ممکنه برای خیلیا بیفته تصادف کردن یه امری هستش که ناگهانی هست مثلا حتی خودتون ممکنه تصادف کنین پس قطعا از نفرین شما نبوده که اینجور شدن (البته ممکنه باشه اما اینجور که شما با قطعیت میگی نه نیست) 

دوم اینکه مادر اون بچه اذیتت کرده تو چرا بچه بیگناه رو نفرین کردی آخه؟ تازه میگی دلم پاکه آخه این چه دلپاکی هست که بچه رو به جای مادر نفرین کردی 

بعدم به نظرم کلا نفرین نکن چون خوب نیست هم توی دین گفتن هم توی علم روانشناسی که نفرین مضر هست حتی برای کسی که نفرین میکنه یجا بعدا همش به خودت برمیگزده و اونموقع دیگه برای پشیمونی دیره

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
یه جاری دارم روز عاشورا دلمو شکست مراسم گرفت همه رو دعوت کرد جز من منو جلوی جمع خار کرد دستت طلا یکی ...

اخه  عزیزم این ک چیز مهمی نیس

و این اصلا خارشدن هم نذاره اون لیاقت نداشته تو مهمونش باشی منم این موردا زیاد بوده ولی ن مهم بوده ن نفرین کردم اینارو باید جبران کرذ..مثلا من خواهرشوهرام هیچکدوم پاگشامون نکردن!! اینا واسه داداششون ارزش قاعل نبودن دیگ و لیاقتشو نداشتن پذیرای ما باشن من ک نفرین نکردم هیچ مهمم نبود برام ولی خب دراینده جبران میکنم براشون دیگ اونام بلاخره بچه دارن البته خدارشکر قط ارتباطیم تاابد انشالله

وی مورد دیگ ی خواهرشوهرم خیلی عفریطه بازی درمیاورد نفرین کردم گفتم ایشالا از شوهرت دربیاد تصادف کرد کلش شکست خخ 

منم از دست يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم

يه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی بازم جوابی نداد 🥲 🥲 

من خیییلی ناراحت شدم ازش دلم شکست 

همش میگم خدایا دل منا شکست تو جبران کن

من اصلاً به نفرین اعتقاد ندارمولی به نظرم شما خودت رو خیلی مهم می‌دونی فکر کردی خیلی خاصی خدا فقط من ...

من گفتم ادم مهمی هستم؟؟ ولی گویای چشم شما  ادم مهمی اومدم ک این نطرو ذاری😉😉😉😉😉 ببین حوصله بحث باهات نذارم

هرکی گفت من خوبم خودش ازهمه بیشتررر دااااددددده🤣🤣🤣🤣🤣بدبخت تو نفرینات گیرا نبوده فشاری شدی وگرنه همه موافق بودن و تنها زر پررکن تو درومدی

ب سلامت بپر بیرون از تاپیکم دیگ جوابتو نمیدم 

هرکس نتیجه کارهای خودش رو پس میدهمنم این موارد رو زیاد دیدمطرف از مرگ یه شخص با جایگاه اجتماعی بالا ...

جاری من بشدت از مرگ بچم خوشحال شد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دونفر بودن دلمو شکستن ولی من گفتم اشکال نداره اون دنیایی هست بلاخره میفهمن اشتباه کردن و رهاش کردم خداشاهده دوتاشون بعد چند روز مردن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁