2777
2789
عنوان

میدونی چرا از خرید عید ذوق میکنم؟

352 بازدید | 35 پست

چون تنها فصلی هست که همه، در هر شرایطی لباس میخرن، خودت تنها نخریدی، همه شادن، همه در حال خریدن، همه ذوق دارن، این منو ذوق زده میکنه، این منو شادم میکنه.

تا کور شود هر آنکه نتواند دید شادی مردمم رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دلم لک زده برم خرید و خرید کردن مردموببینم شلوغی دم عید و ماهی قرمزا رو ببینم بابچه نتونستم برم فعلا ولی  همین روزا میزارمش پیش مامانم و پیش به سوی خررررررید😂

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
الهی همیشه شاد باشن مردم..🌹🌹🌹

آرزوی قلبیم همینه، یه وقت فکر میکنی چقدر خوبه پولدار باشی، کلی چیز میز بخری، بعد که میخری بهت نمیچسبه، غصه دارت میکنه، مامانم چی، بابام، برادر و خواهرام و....

به خودت میای میبینی فقط وقتی خوشحالی که همه خوشحالن، وقتی حالت خوبه که‌همه حالشون خوبه. 

کی بهتر از عید؟

اون تاپيكي كه گفته بود چرا واسه مانتو خريدن ذوق ميكنيدو ديدم خيلي اعصابم خورد شد تنها دلخوشي مردم همينه..من خودم هر روزم مانتو بخرم باز با خريد شاد ميشم.واسه استارتر اون تاپيك خيلي دلم سوخت حس كردم شايد از حسادت اينجوري ميگه خودش نتونسته خريد كنه ناراحته و...

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
آرزوی قلبیم همینه، یه وقت فکر میکنی چقدر خوبه پولدار باشی، کلی چیز میز بخری، بعد که میخری بهت نمیچسب ...

اره واقعا.....💚

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اون تاپيكي كه گفته بود چرا واسه مانتو خريدن ذوق ميكنيدو ديدم خيلي اعصابم خورد شد تنها دلخوشي مردم هم ...

نظر شخصیشه، دوس دارم اینجا پر شه از خنده و شادی، عکس بزارن کیف کنیم، خوشحال بشن، ما هرچقدرم سن داشته باشیم باید برای حال و هوامون بچه بشیم و لذت ببریم.

طولانی فقط دعا کن بین منو شوهرم جنگ نشه دوساله از دست رفتارای برادرشوهرم زندگیم جهنمه

دعا کردم همین حالا همین لحظه شاد باشی و غصه و ناراحتی بره از دلت بیرون، بقیه رو هم بسپار دست خدا.