2777
2789
عنوان

میدونی چرا از خرید عید ذوق میکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 35 پست
ول کن حوصله داری عید چیه بنظرم عید هم مثل بقیه سال هس چ فرقی با بقیه سال داره فقط میریم یه سری به هم ...

اره اینقدر حوصله دارم که الان تو هم پیشم بودی بلندت میکردم با یه آهنگ میرقصیدیم😊

یه سال هست و عیدش، همه سال هم میشه عید باشه برات، فکر نو، کتاب نو، تصمیم جدید برای زندگی که حالتو عوض کنه، چه بهتر که تاریخ بدیم بهش و همه با هم شادی کنیم.

هر کی دوست داره بگیره هرکی دوست نداره نگیره  هرکی سبک زندگیش و نیازهاش و... باعث میشه در این ز ...

عزیزم لباس نو بهانه هست، من دوس دارم همه شاد و خوشحال باشن، بهم شادی بدیم عیبی داره؟ کسی خوشحاله، ناراحتش کنیم خوبه؟ 

هر کسی هم دوس داره در غار تنهایی خودش غصه بخوره هم انتخاب خودشه، 

مهربونتر باشیم با هم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لباس نو بهانه هست، من دوس دارم همه شاد و خوشحال باشن، بهم شادی بدیم عیبی داره؟ کسی خوشحاله، نا ...

مگه گفتم کسی رو ناراحت کنیم 😲

حرف من اینه که نه اینکه طرف بگه واسه چی ذوق میکنید درسته نه اینکه بگیم حتما باید ذوق کنید چون ادما شرایط متفاوت دارن 

یکی که کلا عید نه مهمونی میره نه جایی و نه ....طبعا عید براش هیچ تفاوتی با بقیه سال نداره شاید این مدلیه نمیشه گفت زور زورکی ذوق کن 

خب من درک میکنم چون در یه برهه ای این شرایطو داشتم واقعا برام فرقی نداشت 

الانم که شرایطم فرق کرده ذوق میکنم 😆

پس برای منم دعا کنید😍❤️ دعا کنید از بلاتکلیفی دربیام خسته شدم هر چی صلاح و مصلحته خداونده همون بشه ...

هم اسم خودمی😊😊 از خدا میخوام همون چیزی رو که به صلاحت هست بشه، عزیزم‌یه روز یکی منو رها کرد، خیلی غصه‌خوردم، رفتم شاهچراغ، اولین بار بود با دل شکسته رفتم، گفتم خدایا چیز بهتری برام در نظر داری؟ به یک ماه نکشید معجزشو دیدم.

خدا و مثبت فکر کردن، 😘😘😘😘

مگه گفتم کسی رو ناراحت کنیم 😲 حرف من اینه که نه اینکه طرف بگه واسه چی ذوق میکنید درسته نه اینکه بگ ...

الهی... عریزم ایشالله همیشه هر لحظه ذوق کنی، منم الان دارم ذوق میکنم. راستی اسمت جالبه یاد کارتون گربه چکمه پوش افتادم😊😊😊😄😄😄😄😍😍😍😘😘😍😘😍