2777
2789
عنوان

میدونی چرا از خرید عید ذوق میکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 35 پست

ایشالله همه شاد,باشن 

منک سه چهارسالی میشه خرید نرغتم مگ گه گاهی اونم ضروریا 

خیلی تحت فشارم,دلتنگم و دور از همه خانواده و دوستام 

واسه منم دعا کنید سر و سامون بگیره زندگیم بچه ها 🌷🌷

نظر شخصیشه، دوس دارم اینجا پر شه از خنده و شادی، عکس بزارن کیف کنیم، خوشحال بشن، ما هرچقدرم سن داشته ...

دقيقا.ادما دنبال بهونه اي واسه خوشحالي ميگردن.تو اين دوره و زمونه و سختيا اگه اين دلخوشياي كوچيكم نباشن ديگه نميشع زندگي كرد واقعا

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله همه شاد,باشن  منک سه چهارسالی میشه خرید نرغتم مگ گه گاهی اونم ضروریا  خیلی تحت ف ...

واسه تو هم دعا کردم. راستی من دعام خیلی زود میگیره ها، از الان پر انرژی باش که مطمئنم خبرای خوبی برات در راهه😄😄

منکه هر وقت شد میخرم خیلی عید و عید نداره برام یه وقت پول دارم میخرم یه وقت عید هس پول ندارم یا لازم ...

حتی شده یه روسری جدید بگیر، برای دل خودت، من وقتی مامانم یه شلوار یا لباس نو میپوشید خیلی ذوقشو میکردم. حتی شده یه چیز کوچیک، ببین چه کیفی میده به خودت عیدی بدی،

میدونی خیلیا برا این خرید نمیکنن که اردیبهشت که شد مد تابستون میاد بازارپولشون نمیرسه هم عید خرید کن ...

میگم حتی یه چیز کوچولو، ولی کسی که میخره دوس داره ذوق میکنه چرا بزنیم تو ذوقش؟ ایشالله همه هم تابستون جیباشون پر پول بیان عکس خرید تابستونیاشونو بزارن بازم من کیف کنم.

حتی شده یه روسری جدید بگیر، برای دل خودت، من وقتی مامانم یه شلوار یا لباس نو میپوشید خیلی ذوقشو میکر ...

ول کن حوصله داری عید چیه بنظرم عید هم مثل بقیه سال هس چ فرقی با بقیه سال داره فقط میریم یه سری به هم میزنیم چ فرقی داره

هر کی دوست داره بگیره هرکی دوست نداره نگیره 

هرکی سبک زندگیش و نیازهاش و... باعث میشه در این زمینه تصمیم بگیره 

نباید نظرمونو به بقیه تحمیل کنیم که 

یکی به یه جوک میخنده یکی نمیخنده احساسات آدما باهم فرق داره نمیشه گفت طرف چرا ذوق میکنه یا چرا ذوق نمیکنه