2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه منظورم اینه که مثلا این جور کارا یکم خشک و تکراریه

کلا عزیزم برو پی علاقت ، در اثر علاقه برات قابل تحمل میشه سختی ها 

خب تکراری هست اما برنامه نویسی رو چون دورکاری میتونید انجام بدید خیلی خوبه و یجچر تنوعه که محیط رو ویشه عوض کرد و من برونگرام اما از مدرسه تا ۲۰ سالگی کلاس رفتم و مدرکمو گرفتم ، رشته دانشگاهیم این نیست 

دعا کنید برام🩷 

این درونگرا برونگرا چیه میگید اصلا این چیزا ربطی به هم ندارن

و جالبه همین تاپیک رو امروز دو کاربر مختلف زدن یا جفت کاربرها یک نفر هستن یا جایی تبلیغات کردن که پکیج برنامه نویسی مناسب درونگرا یا برونگرا میفروشن که اینا اومدن اینجور سوال کردن خخخ

اخرین تاپیک این کاربرو ببینی متوجه میشی

@yyyyyyart‍ 

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

و جالبه همین تاپیک رو امروز دو کاربر مختلف زدن یا جفت کاربرها یک نفر هستن یا جایی تبلیغات کردن که پک ...

سلام عزیزم وقت بخیر 

لطفا اشتباه قضاوت نکنید چون این دو کاربری برای منه و قصد تبلیغ‌ندارم 

ظرفیت تاپیک هام تموم شد و مجبور بودم از اون یکی استفاده کنم . 

فقط می خواستم جواب سوالمو پیدا کنم 

سلام عزیزم وقت بخیر لطفا اشتباه قضاوت نکنید چون این دو کاربری برای منه و قصد تبلیغ‌ندارم ظرفیت تاپیک ...

قضاوت نکردم حقیقت رو گفتم اسم هرچی رو که نمیزارن قضاوت ضمنا باز کردن تاپیک هایی که عنوان و متنش تکراری هست اسپم میشه نمیدونم میدونید اسپم یعنی چی ولی به شدت آزاردهنده هست پس لطفا رعایت کنید نی نی یار تگ نمیکنم خودتان رعایت کنید چون تگ کنم تعلیق میشید

و جالبه همین تاپیک رو امروز دو کاربر مختلف زدن یا جفت کاربرها یک نفر هستن یا جایی تبلیغات کردن که پک ...

اره صبح دیدم منم 

والا ما توی کار خودمون درونگرا برونگرا میانگران همه را بگرا همه مدل داریم همه هم شادن 😂😂😂🐋

دعا کنید برام🩷 

اره صبح دیدم منم والا ما توی کار خودمون درونگرا برونگرا میانگران همه را بگرا همه مدل داریم همه هم شا ...

تهاجم فرهنگ ها که میگن همینه 

قدیما یه جنسیت مرد داشتیم یه جنسیت زن ، اینا یا بهم تمایل داشتن یا به مخالف هم ، الان ۳۰۰ نوع جنسیت درست شده از یکی پرسیدم جنسیتت چیه میگفت من فلان فلان فلان هستم اخرش گفتم یعنی چی توضیح داد مثل اینکه این نوع از انسان ها در بچگی دوست داشتن پسر باشن ولی رفته رفته دوست دارن دختر باشن و توی آینده قراره برگردن دوباره آقا باشن 😂😂😂😂

این بحث شخصیت شناسی و نمیدونم درون گرا برون گرا و اصطلاحات زیاد هم همینجوریه یعنی آخرش گم شی نفهمی کی هستی و هیچ کاری از پیش نبری ... خلاصش اینه که هویت تورو ازت بگیرن بعنوان یه زامبی زندگی کنی نه انسان ....

به نظرم کسی بخاد وارد یک مهارت بشه میشه دیگه دنبال این چرت پرتا نیست

تهاجم فرهنگ ها که میگن همینه قدیما یه جنسیت مرد داشتیم یه جنسیت زن ، اینا یا بهم تمایل داشتن یا به م ...

گرایش های جنسی خیلی مهم هستند و اگر قبلا نبوند چون انسان های قبلا کمتر آسیب روحی میدیدن من خیلی مراجعه کننده دارم دربارش حرف میزنند باهام 

اما  با جمله اخرتون خیلی موافقم تحت هر شرایطی باید تلاش کنید برای علاقتون 

دعا کنید برام🩷 

گرایش های جنسی خیلی مهم هستند و اگر قبلا نبوند چون انسان های قبلا کمتر آسیب روحی میدیدن من خیلی مراج ...

یعنی میگید گرایش های گوناگون جنسی حاصل مشکلات و آسیب های روحی هست؟ پس باید بگیم بیمار روحی زیاد داریم