2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین

244 بازدید | 22 پست

من نزدیک ی ساله ک تو عقدم هنوز شوهرم برای پس انداز از زن داداشش کمک میگیره یعنی میده ب اون ک براش نگه داره و اشنا داره میره پولامونو میره طلا میگیره برا پس انداز..و این باعث شده تو بحث مالیمون دخالت کنه تا شوهرم منو ی دکتر میبره یا خرجی میکنه جاریم زنگ میزنه سر من منت میزاره یا ب شوهرم میگه چرا خرج میکنی هروقتم ب شوهرم میگم نزار دخالت کنه ناراحت میشه ک الان دو روزه قهریم باهم واقعا نمیدوتم چجوری بفهمونم ک نباید انقدر دخالت کنه

دیگه نوری نی تو این شبام..🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قضیه رو بعد عقد فهمیدی؟

نه از دوران دوستی ولی فکر نمیکردم انقدر شوهرم رو بده ک تو همه چیز دخالت کنه میدونی اگه خواهرشوهر بود مادر شوهر بود طبیعی تر بود تا اینکه زن داداشش باشه و انقدر دخالت کنه

اعصاب داری دیگه من بودم همچین جنگ و دعوایی بپا میکردم که یکبار برا همیشه یا منو انتخاب کنه یا اونو..

بگو یا پولاتو خودت نگه میداری یا برو شبم بغل ایشون بخواب چون اعتمادت به اون بیشتر از زنته

اعصاب داری دیگه من بودم همچین جنگ و دعوایی بپا میکردم که یکبار برا همیشه یا منو انتخاب کنه یا اونو.. ...

اره دیگه بخدا خیلی زشته بخدا اگه قضیه برعکس بود دهن همه باز میشد خودش خیلی بد دله