2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سالشه

اره  شیاف ۱۲۵استامینوفن اطفال 

هر ۵/۶ساعت میتونی بذاری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین سیب زمینی خام و خاقه حلقه کن بذار زیر بغلش تبو میکشه بیرون

من پسرم تبش تا۴۰میره با این نشاسته میارم پایین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اول بگو آمپول چی زدن به بچه . 

حواست باشه سرخود چیزی ندی که تداخل داشته باشه 

طفلکی سنش کمه .

اگه بیداره ببرش حموم یا توسینک بزار آب بازی کنه . اگه خوابه پاشویه کن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

اخه امپول تازه زدم تق ریبا یک ساعت پیش دکتر شیرفهم نوشته بود ولی نتونستم بپرسم ببینم بعد چند ساعت می ...

مشکلی نداره گلم 

شیاف تداخلی نداره باهاش

بزن شیاف و تبش و بیار پایین 

ببین فقط پاشویه کردی اب سرد نباشه هااااا اب گرم و ملایم پاشویه کن شک وارد نشه ابجی