2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیدم دوشب پشت سر هم

85 بازدید | 5 پست

شب اول خودم اصلا متوجه نشده بودم همسرم می‌گفت بلند شدی گفتی این کیه بهش بگو بره خودم اصلا متوجه نشدم پیام نیومد شب بعدش دیدم یکی بالا سرمونه فقط سر بود بدن نداشت فکر کن شکل یک بروس سر چجوریه اون شکلی در قالب سر و دود سیاه بود تماما گفتم بهش برو نرفت شروع کردم سوره ناس خواندن توی خواب داشت دور میشد که بیدار شدم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

حتما دعا داری

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
حتما دعا داری

یعنی چی ؟

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی ؟

ببین موقع خاب اینارو بخوون 

آیت الکرسی 

سه تا توحید با صلوات ناس فلق هم بخون 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ببین موقع خاب اینارو بخوون آیت الکرسی سه تا توحید با صلوات ناس فلق هم بخون

یعنی کسی برام دعا گرفته؟

یعنی کسی برام دعا گرفته؟

احتمالا دعوا زیاد دارید ؟ یا مریضی همیشه