2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 15620 بازدید | 276 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طور سفید

با تاج و دسته گل🤣🤣🤣🤌

من یه جا دعوت بودم دو تا جاری یه لباس عروس طور سفید نقره ای با تاج و سه تا خواهرشوهر  هم همون مدل با طلایی و سفید  پوشیده بودن تاجشون از مال عروس بلند تر بود

من آبی روشن پوشیدم خیلی ناز شده بودم

همین آبی مه الود؟

کفشت چه رنگی بود عزیرم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عه دور از جون بالاخره خواهر دامادی زیاد ساده نباش یه تاج هم بذار من واسه عروسی داداشم قراره همین کار ...

😂😂😂

می‌دونم که شوخی میکنی ولی اون شب عروس فقط باید بدرخشه عروس ماهم پدرش فوت شده من اصلا دلم نمی‌خواد سر هیچی دلش بشکنه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خودت چ رنگی دوست داری؟مشکی کار شده، سرمه ای، شکلاتی

به نظرت این خیلی باحجاب نیست عزیزم ؟؟

خودم چری آلبالویی دوست دارم ولی دختر خالم میگه آرایش لایت نمیشه کرد باهاش

با تاج و دسته گل🤣🤣🤣🤌من یه جا دعوت بودم دو تا جاری یه لباس عروس طور سفید نقره ای با تاج و سه تا خ ...

عججججب!!ایناازمدل لباس وآرایش،شب عروسیشون راضی نبودن،داشتن اون شب عقده گشایی میکردن!😅

وخدایی که بشددددت کافیست❣
برو بازارتو مغازه ها چند تا تن بزن ، ببین چی بهت میادبا توجه به بودجه و حجاب خونوادگی تون ، یه چیزی ...

میخواستم ببینم نظر کلی چیه 

خیلی لباسا بازه نه انقد باز نه انقد حجابی خواستم ببینم چی مده

امروز یه کفش سبز پولداری دیدم خیلی قشنگ بود اونو با چی میشه ست کرد

با لباس مشکی قشنگ میشه یا لباس کرم نباتی

با تاج و دسته گل🤣🤣🤣🤌من یه جا دعوت بودم دو تا جاری یه لباس عروس طور سفید نقره ای با تاج و سه تا خ ...

از این حسودها  انگار همه جا ریخته

عروسی خودم   من ساده ترین فرد مجلس بودم

لعنتی ها چرا  اونقدر پشت  چشم را  سایه زده بودن

پاشنه های کفش ها چی می گفت?