2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 15627 بازدید | 276 پست
چی الان مده عزیزم ؟

برو بازار

تو مغازه ها چند تا تن بزن ، ببین چی بهت میاد

با توجه به بودجه و حجاب خونوادگی تون ، یه چیزی بخر

از پشت گوشی که نمیشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
آخه نمی‌خوام روشن باشه عروس باید تک باشه

امروز یه کفش سبز پولداری دیدم خیلی قشنگ بود اونو با چی میشه ست کرد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیز من کسی هم مجبورت نکرده

من که نگفتم مجبور کرده وا چرا اینجوری جواب میدید

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

هر رنگی غیر از سفید و نباتی و شیری همین طور صورتی و آبی خیلیییی کمرنگ که انگار تناژ سفید دارن

آبی مه آلود که مد شده مد نظرم بود خوبه به نظرت ؟

اگه چری رنگ بگیرم حتما باید آرایش و رژ قرمز داشته باشم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عه دور از جون بالاخره خواهر دامادی زیاد ساده نباش یه تاج هم بذار من واسه عروسی داداشم قراره همین کار ...

بله دیدیم

مجلسی بودم  ثانیه ی آخر فهمیدم   اونی که فکر می کردم عفردی است خواهر  داماد است

فقط از  داماد لب  نگرفت  همین

هر رنگی بجز کرم و شیری و نباتی و این طیف ها من مشکی خیلی دوستم حس زیبایی بهم میده 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

هر رنگی خواست بپوشه فقط یک لنگ از اول تا آخر کنار داماد نرقصه سفید هم نه دیگه لباس گیپور دنباله دا ...

نه اینطور نیست حتما من اصلا می‌خوام تیره بخرم که عروس تک باشه 

چی الان مده عزیزم ؟

الان لباس های شاین دار مدل شده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم