خواهرزاده مو نشون ما دادن و گفتن یا خودتون ببرین دفن کنین یا امضا کنید ما دفن میکنیم .. اون موقع انقدر شرایط روحی مون خراب بود که قبول نکردیم و خودشون دفن کردن حالا پشیمونیم که کاش خودمون تحویل میگرفتیم معلوم نیست طفل معصوم مون رو چجوری و کجا دفن کردن بمیرم براش ... خواهرمم هم به شدت بی قراره . خانمای مشهدی میدونید کجا و چجوری دفن میشن
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد می کند 💔
همش پیش خواهرت باشین اصلا تنهاش نذارین. و بهش روحیه بدیناصلا و اصلا و ابدا سراغ مزار بچه نرینچون تجر ...
خودش ی بار پرسید گفت شما رفتین دفنش کردین؟؟ دیدین چه شکلی بود؟؟ گفتم نه ما نرفتیم و خودشون دفنش کردن نمیدونیم کجا ... گفت میخام برم سرخاکش گفتم هر موقع حالت بهتر شد میبرمت ... ولی این سوالش که چه شکلی بود آتیشی به جگرم زده که خاموش نمیشه ... هر موقع یادم میاد قلبم مچاله میشه که چقدر برای ی مادر غم داره که از دیگران بپرسه بچه م چه شکلی بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بببن با مشاوره تلفنی بهزیستی که رابگان هم هست تماس بگیر و شرایط رو توضیح بده و در مورد اینکه از لحاظ روحی چه کارهایی برای خواهرت انجام بدی که وضعیت روحیش زودتر بهتر بشه مشورت بگیر
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
وااااا خدای من از این همه حماقتدقیقا خاله منم میتونست طبیعی زایمان کنه دکترش گفت اصلا ریسک نمیکنمفقط ...
ممنون عزیزم ... چی بگم .. کاش اصلا خدا بهش بچه رو نداده بود حداقل میگفت بچه دار نمیشم الان برگشته سر نقطه ی اول با این تفاوت که ی داغ بزرگ و سنگین هم روی دلشه که کمر شو خم کرده
ممنون عزیزم ... چی بگم .. کاش اصلا خدا بهش بچه رو نداده بود حداقل میگفت بچه دار نمیشم الان برگشته سر ...
بمیرم براش
حکمت خدا این بوده عزیزم
خدا بهش صبر حضرت زینب بده
چه میشه کرد ؟با خدا که نمیشه جنگید
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨