2777
2789
عنوان

نوزاد هایی که موقع تولد فوت میشن کجا دفن میکنن و چحوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 92 پست
همش پیش خواهرت باشین اصلا تنهاش نذارین. و بهش روحیه بدیناصلا و اصلا و ابدا سراغ مزار بچه نرینچون تجر ...

خودش ی بار پرسید گفت شما رفتین دفنش کردین؟؟ دیدین چه شکلی بود؟؟ گفتم نه ما نرفتیم و خودشون دفنش کردن نمیدونیم کجا ... گفت میخام برم سرخاکش گفتم هر موقع حالت بهتر شد میبرمت ... ولی این سوالش که چه شکلی بود آتیشی به جگرم زده که خاموش نمیشه ... هر موقع یادم میاد قلبم مچاله میشه که چقدر برای ی مادر غم داره که از دیگران بپرسه بچه م چه شکلی بود 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اون یه فرشته تو آسمونه که قراره دوباره تو شکل یه بجه جدید بیاد تو بغلت. بگو براش گریه نکن و ...

با همین امید زنده ایم انشا... کاش زودتر این روزها تموم شه فقط 

بببن با مشاوره تلفنی بهزیستی که رابگان هم هست تماس بگیر و شرایط رو توضیح بده و در مورد اینکه از لحاظ روحی چه کارهایی برای خواهرت انجام بدی که وضعیت روحیش زودتر بهتر بشه  مشورت بگیر

اگر تهرانی شمارش ۱۴۸۰ هست 

البته با تلفن ثابت بگیر

بببن با مشاوره تلفنی بهزیستی که رابگان هم هست تماس بگیر و شرایط رو توضیح بده و در مورد اینکه از لحاظ ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات خیلی لطف کردی حتما 😘

دکتر احمقش گفته بود معاینه کردم همه چیز برات اوکیه ... بعد هم اینجا اصلا سزارین قبول نمیکنن

وااااا خدای من از این همه حماقت

دقیقا خاله منم میتونست طبیعی زایمان کنه دکترش گفت اصلا ریسک نمیکنم

فقط سزارین 

خدا لعنتش کنه 

عزززززیزم الهی بگردم واسه خواهرت

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
وااااا خدای من از این همه حماقتدقیقا خاله منم میتونست طبیعی زایمان کنه دکترش گفت اصلا ریسک نمیکنمفقط ...

ممنون عزیزم ... چی بگم .. کاش اصلا خدا بهش بچه رو نداده بود حداقل میگفت بچه دار نمیشم الان برگشته سر نقطه ی اول با این تفاوت که ی داغ بزرگ و سنگین هم روی دلشه که کمر شو خم کرده 

ممنون عزیزم ... چی بگم .. کاش اصلا خدا بهش بچه رو نداده بود حداقل میگفت بچه دار نمیشم الان برگشته سر ...

بمیرم براش

حکمت خدا این بوده عزیزم 

خدا بهش صبر حضرت زینب بده

چه میشه کرد ؟با خدا که نمیشه جنگید

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بمیرم براشحکمت خدا این بوده عزیزم خدا بهش صبر حضرت زینب بدهچه میشه کرد ؟با خدا که نمیشه جنگید

خدا نکنه عزیزم ...

بله با خدا نمیشه جنگید باید بشینیم نگاه کنیم فقط ببینیم حکمت کارش چی بوده