2777
2789
عنوان

نوزاد هایی که موقع تولد فوت میشن کجا دفن میکنن و چحوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 92 پست
مامان طفلک داغون شد نمیدونه غصه ی نوه شو بخوره یا بچه شو ..

حق داره اون مادر خود بچه یا خدااااااا تو نمیدونی چقدر سخته حاملگی ای خدا همش تو شکمت حسش کنی بعد بیدار شی بگن تموم کرده

من بابام تو بیمارستان با کرونا فوت شد همیشه میگن پرستارا و دکترا ی جاهایی ی کارایی کردن ای سی یو خال ...

الهی بگردم خدا صبر بده بهتون ... بقرآن اینا جنایتکارن... خدا نکنه گذرت به بیمارستان بیفته تازه میفهمی با ی،مشت قاتل جانی طرفی ... 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۸ سال چطور ریسک کردن طبیعی به دنیاش بیارنخاله من بعد ۱۱ سال بچه دار شدن دکترش گفت اصصصصلا نمیتون ...

دکتر احمقش گفته بود معاینه کردم همه چیز برات اوکیه ... بعد هم اینجا اصلا سزارین قبول نمیکنن 

برای نی نی منم دعا کنین سالم بیاد که میاد البته ی مرد اصکل داره ک توهم از دست دادنش داره وگرنه بچه س ...

برو عزیزم از این تاپیک بیرون.‌

خودت رو درگیر افکار منفی و ناراحت کننده نکن. 

این اتفاقات خیلی کم و نادر هست

انشالله کوچولوت صحیح و سالم به دنیا میاد 

همیشه فکرای خوب بکن تا اتفاقات خوب برات پیش بیاد 

بچه ۹ ماه کامل به دنیا اومد اونم با سزارین سر وقت خودش ولی گفتن ریه هاش کامل تشکیل نشده بوده در حالی ...

آخخخخ چه درد بزرگیه ... ما همش میگیم اگه بچه مشکل داشت خب انقدر جگرمون نمی سوخت ... بچه کاملا سالم بخدا تپل موهای مشکی دستای تپل و ناز ... منکه خاله ش بود دارم دق میکنم به بهانه حمام میرم انقدر گریه میکنم ..شب قبل خواب اشک هام میریزه... میرم شیر سینه هاشو با کمپرس سرد میزارم که خشک شه نمیتونم خودمو کنترل کنم ی دور با هم گریه میکنیم 

به خواهرت رکحیه بدینخداروسکر خودش سالمهدوباره باردار میشه و شیرینی وجود یه بچه این غم رو تسکین میده

یعنی میشه من اون روز رو ببینم با بچه برمیگرده خونه خدایا 

حق داره اون مادر خود بچه یا خدااااااا تو نمیدونی چقدر سخته حاملگی ای خدا همش تو شکمت حسش کنی بعد بید ...

بعد درد اینجاس که روز قبلش میگفت دیگه فردا تو خونه مونه ... فردا روی این تخت خوابیده ... و موقعی که برگشت خونه وااااای نگم برات چه صحنه ای بود خدا نصیب دشمن هم نکنه ... وقتی کریر خالی برگشت وقتی ساک بیمارستان شو دست نخورده باز کردیم و دوباره چیدیم سرجاش ... وقتی زیر بغلشو گرفتیم از جلو اتاق بچه ردش کردیم بمیرم مگه این داغ فراموشش میشه 

آخخخخ چه درد بزرگیه ... ما همش میگیم اگه بچه مشکل داشت خب انقدر جگرمون نمی سوخت ... بچه کاملا سالم ب ...

دقیقا انگار روزگار اون موقع  ما رو داری تعریف میکنی 

آخ که چقدر اشک ریختیم‌

در اوج جوانی ناراحتی اعصاب گرفتم اون موقع. 

ولی خوب شما الان باید قوی باشبد و خواهرتو ساپورت کنید. 

دقیقا انگار روزگار اون موقع ما رو داری تعریف میکنی آخ که چقدر اشک ریختیم‌در اوج جوانی ناراحتی اعصاب ...

ببخشید یادت آوردم ... خودمم الان دارم اشک میریزم فقط همین آخر شبا میتونم تاپیک بزنم و یکم درد دل کنم قلبم داره میترکه از دیدن خواهرم تو این حال و روز... کاش سرنوشت ش انقدر تلخ نبود 

میشه حتما خواهر منم یکی دو سال بعد دوباره باردار شد و بچه دار شد.‌

خدا روشکر... به امید اون روز ما هم زنده می مونیم دعا کنین اون روز بیاد که خواهر منم از بیمارستان بچه به بغل برگرده