2777
2789

وای من الان یادم افتاد، دخترم آب میوه میخواست خیلی اذیت میکرد، با دختر عموم رفتیم یه کافه، اینقدر لوکس بود کافهه، دختر عمومم هی میگفت بیا بریم اینجا گرونه، من هی میگفتم هیسس، باز صدا شو میبرد بالا، دخترمم از یه ور ونگ میزد، بعد منو کاغذی نداشتند، میگفت باید اسکن کنید، منم اسکنمو پیدا نمیکردم از بس هول شده بودم، دختر عمومم هی میگفت آقا ما چیزی نمیخوایم، بعد برگشت رو به من گفت من که هیچی نمیخوام، به یه حالت عصبی واری

بعد یه پسر با کلاس دید ما خیلی درگیریم اومد تو گوشیش منو رو نشونم داد دو تا آب میوه سفارش دادم، چون دختر عموم با صدای بلند توپید گفت من نمیخوااام

یکی برای خودم یکی دخترم

آخرم دختر عموم یکیشو برداشت من و دخترم با هم خوردیم

من اونجا مردم از خجالت ، جلو کلی پسر خوشتیپ

اه خییییلی بد بود

شما هم بگید

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

وای اونجا که برنامه اسکن رو پیدا نمیکردم، اصلا یه حال بدی داشتم، دستام میلرزید، 

آخه چرا یه کافه نباید منو تایپی داشته باشه🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعموت بنده ی خدا چقد هول کرده بود مگه چقد باکلاس بوده اونجا

آبرومو برد به خدا

هر چی میگفتم پولش مهم نیست بیشتر جار میزد

جلو اینهمه جوون خوشتیپ😄

بیمارستان بودیم بالاسرمادرم منوشوهرم رفتیم نمازخونش که اون ساعت کسی نبود،نشستیم حرف می‌زدیم ی خانومه اومد نمازبخونه شوهرم خاس بره گف نه بشین،منم ن گذاشتم ن برداشتم گفتم بیرون شلوغ بوداومدیم اینجا،زنه پوزخند،زدگف راحت باشین حالامام،سنمون به قیافمون نمیخوره کلا بیمارستان وقتی باهم بودیم بدنگامون میکردن شوهرم میگف خوب گندزدی انگاراومدیم اینجا چیکار کنیم تازه خودم بعدش فهمیدم چی گفتم واقعاانگارحواسم نبوداون موقه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔