2777
2789
عنوان

کسی‌میدونه چرا پسرم نمیخابه

79 بازدید | 17 پست

ده روزشه 

نوزاد باید ۱۸ ساعت بخابه اما اصلا نمیخابه 

شاید کلا دوساعت بخابه 

همش نق نق میکنه گریه میکنه 

زندگی بیش از انچه انتظارش را داشتم بمن سخت گرفته است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی‌گفته نوزاد باید۱۸ ساعت بخابه.تاجایی ک‌میدونم ودیدم نوزادا فقط نق میزنن خاب کجابود

چرا بابا دخترم‌همش خواب بود خیلی خوب بود 

این یکی نمیدونم چشه

کثیف کاری نکرده؟ مرتب شیر میخوره؟ دلدرد نداره؟ ناراحتی خاصی نداره؟

اخه ب خودش نمیپیچه ک بگم دلدرد داره

نمیدونم چیکارکنم

همه بچه ها رفلاکس یا کولیک دارم اکثرا پسر منم اینجوری یود تا ۶ ماه بعد خوب میش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من پسرم دوسالشه الانشم نخابیدهه روپامه ببینم کی میخابه کمبود خاب روانیم کردههه دوست دارممم یک هفته بخابم چقدر خوبه🥲🥲🥲🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

شاید شیرت جون نداره

بعضی بچه ها نق نقون کاریش هم نمیشه کرد سعی کن با آرامش شیرش بدی به قول قدیمی شیرقهر نخوره روروحیاتش تاثیر میذاره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من پسرم دوسالشه الانشم نخابیدهه روپامه ببینم کی میخابه کمبود خاب روانیم کردههه دوست دارممم یک هفته ب ...

خوراکش خوبه؟؟؟

من دخترم خیلی خوب میخابه اما اصلا چیزی نميخوره 

میخام ببینم بلکه پسرم خوابش خوب نیس چیزی بخوره 🤣

خوراکش خوبه؟؟؟من دخترم خیلی خوب میخابه اما اصلا چیزی نميخوره میخام ببینم بلکه پسرم خوابش خوب نیس چیز ...

نوالاااینم فقط شیر میخوره غذا زیادنمیخوره