2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که نمیجوشنیم میذاریم حسابی گازش حالی بشه 

بعد تو شیشه میریزیم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

جوشاندن چه تاثیری داره؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من غوره رو میشورم ، دون میکنم ، میشورم ، میریزم داخل قابلمه دو تا لیوان آب میریزم درشو می زارم جوش آمد هم میزنم درشو نیم باز می زارم ، وقتی خوب له شدن میزارم خنک بشه از صافی رد می‌کنم،  آب غوره رو داخل قابلمه می ریزم ۱۰ دقیقه می جوشه ، نمک هم مقداری می ریزم می چشم اگه لازم بود بازهم اضافه می‌کنم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بله اصلایک شب بمونه بهترهبیست دقیقه بجوشاننمگ هم کمی بزن دیگهدوبار هم صافش کنقبل و بعد از جوشاندت

علت جوشدن چیه که چی بشه🙄🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴