2777
2789
رنگش قرمز میشه ، کپک نمی زنه

خب برای ما که نمیذاریم بجوشه کپک نمیزنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگش قرمز میشه ، کپک نمی زنه

اتفاقا ما تو شیراز رنگ ابغوره روشن میپسندیم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

علت جوشدن چیه که چی بشه🙄🙄

هم اگر آب داخلش باشه تبخیر بشه که کپک نزنه.بعد ترش و غلیظ تر میشه خب آبش که کشیده بشه یکمی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
هم اگر آب داخلش باشه تبخیر بشه که کپک نزنه.بعد ترش و غلیظ تر میشه خب آبش که کشیده بشه یکمی

چه چیزا که ادم نمیشنوه 

میگن هر شهریو یه رسمی واقعا راست میگن 🙄🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

روشن یعنی چه رنکی؟تازه ش که سبز بدرنگ مایل به قهوه ای هس

جا بیوفته هم قرمز میشع

خب برای ما که نمیذاریم بجوشه کپک نمیزنه

حتما نمک زیاد می زنید 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

روشن یعنی چه رنکی؟تازه ش که سبز بدرنگ مایل به قهوه ای هسجا بیوفته هم قرمز میشع

رنگ‌ خود غوره شیشه ای رنگ‌ سبز روشن شفاف

چه چیزا که ادم نمیشنوه میگن هر شهریو یه رسمی واقعا راست میگن 🙄🙄

ما آبغوره نجوشیده اصلا پسند کدبانوهامون نیست

طعمش هم واقعا خیلی متفاوته و اون جوشیده شده خیلی خوشمزه تره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
رنگ سبز ک مث رنگ آبلیمو هست، ما شیرازیا این رنگی رو بیشتر ترجیح میدیم

افرین دقیقا 👌🏼👌🏼👌🏼

حالا بگو ببینم ، سالاد شیرازی درسته یا سالات شیرازی؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

چه چیزا که ادم نمیشنوه میگن هر شهریو یه رسمی واقعا راست میگن 🙄🙄

شاید 

ولی خودت اب گرفتی یا بیرون؟

اگر خودت.گذاشتی حسابی خشک بشه بعد اب بگیری؟بیرون هم که  میشورن و سریع آب میگیرن

اگر آب داشته باشع و خیس باشه کپک میزنه بیرون یخچال