2777
2789
عنوان

واسه شما قیافه همسرتون مهمه یا اخلاقش

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 29 پست
گول ظاهر رو نخور ، هرچی مرد خوشگلتر باشه زنای هرزه بیشتر دنبالشن

اطرافیان نمیزارن 

چندروز پیش مراسم ولیمه بابام بود چیتان پیتان کردم خیلی بهتر شدم 

یکی از فامیلتمون گفت خیلی خوب شدی تورو نباید فلانی میگرفت خیلی ناراحت شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطرافیان نمیزارن چندروز پیش مراسم ولیمه بابام بود چیتان پیتان کردم خیلی بهتر شدم یکی از فامیلتمون گف ...

چرا ب اطرافیان جرعت میدی این حرف رو بزنن دفه بعد گفتن بگو من عاشق شوهرمم...

اینو با رها تجربه کردم وقتی ادمی خوب بوده حتی اگه روز اول قیافش به چشمم جالب نیومده بعد از دیدن خوبیهاش چهره شم به چشمم زیبا اومده. و برعکس

ولی واقعا چهره خیلی مهم نیست خصوصیاتی که گفتی به با ارزشی جواهر هست .خوشبخت باشید

اینو با رها تجربه کردم وقتی ادمی خوب بوده حتی اگه روز اول قیافش به چشمم جالب نیومده بعد از دیدن خوبی ...

همون بخدا میگم چرا این با خوبیاش صورتش به چشم اونقدر که باید خوب باشه نمیشه

من قیافه واقعا واسم مهمه الان چون خودم خوشگلم الان یه خواستگار دارم قیافه و تیپش معمولیه خودم می‌خوام درستش کنم 😂تیپ خیلی تو ظاهر تاثیر داره تیپ خوب واسش بزن اگه میتونی چهرشو یکم بهتر کنی انجام بده 

همه چیز درست میشه

من قیافه واقعا واسم مهمه الان چون خودم خوشگلم الان یه خواستگار دارم قیافه و تیپش معمولیه خودم می‌خوا ...

واسه منم خیلی مهم بود ولی روز اول خواستگاری خیلی مرتب تر بود 

الان میگه من تو کار نمیتونم لباس مهمونی بپوشم لباس کار باید راحت باشه و فلان یا هی نمیتونم برم ارایشگاه