2777
2789
عنوان

هعی روزگار چیکار کنم

78 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه مشکلی دارم روم نمیشه به مامانم بگم

من 15 سالمه

یه ماهه که پریود شدم و هنوزم به مامانم نگفتم

از اونجایی که مامانم نمیدونم نوار بهداشتی رو کجا میذاره من هم اون دفعه هم ایندفعه های شلوارام هعی کثیف میشدن خودم میشستم که نفهمه

و خودمم خجالت میکشم نوار بهداشتی بخرم 

هنوز یه ماه هم هستش نگفتم بهش و عردفعه دردی که میکشم رو قایم میکنم از اونجایی هم که اتاق ندارم و همش جلو چشمش هستم بیشتر سختی میکشم

چیکار کنم اصلا باهاش راحت نیستم

از بس از بچگی میخرم میکرد

حالا چیکار کنم به خدا هر دفعه که پریود میشم خدا می‌دونه چه عذابی میکشم بدون نوار بهداشتی

توروخدا بگین چیکار کنم😭😭😭😭😭

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنلاین بخر اگه میتونی.

واقعا متاسفم واسه رفتار همچین مادری که دخترش نمیتونه این مسائل پیش افتاده رو باهاش درمیون بزاره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اولاً ک بگو دوم خودت بخر خرید پد چیه مگه نمیتونی انجام بدی سوم هم بگو بهش

به خدا اگه بگم آبرومه می‌بره جلو بابام میگه خون میاد ازت آدم نشدی منم گریمو نگه داشتم و گفتم هنوز نشدم 

به خدا اگه بگم آبرومه می‌بره جلو بابام میگه خون میاد ازت آدم نشدی منم گریمو نگه داشتم و گفتم هنوز نش ...

عزیزم پریودی بی آبرویی نیست 

اگه مادرتون ب هر دلیلی اینو بد دارن جلوه میدن تو نباید بخاطرش شرمنده باشی 

یه چیز طبیعیه فعلا خودت پد بگیر تا وقتی ک بگی

عزیزم پریودی بی آبرویی نیست اگه مادرتون ب هر دلیلی اینو بد دارن جلوه میدن تو نباید بخاطرش شرمنده باش ...

آخه از کجا بگیرم خجالت میکشم بدجوری😞

آنلاین هم واسه شهر ما تا یه هفته ای میرسه

به خدا اگه بگم آبرومه می‌بره جلو بابام میگه خون میاد ازت آدم نشدی منم گریمو نگه داشتم و گفتم هنوز نش ...

اشتباه میکنی دیگ همه خانوماعین همن پس خدای نکرده ایرادیاعیب نیست

آخه از کجا بگیرم خجالت میکشم بدجوری😞آنلاین هم واسه شهر ما تا یه هفته ای میرسه

همه جا دارن 

سوپری محلتون هم بری دارن اگه روت نمیشه از یه محله دیگه بگیر چند بسته بگیر ک داشته باشی 

خجالت نداره عزیزم