2777
2789
عنوان

قرص پروژسترون بدون نسخه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 55 پست
همین سونو ساده از روی شکم تشخیص میده ؟؟

اگه مجرد باشی اول سونوی شکم میکنن که ببینن کیست روی تخمدون میبینن یا نه 

اگه متاهلی سونوی واژینال

بعد ازمایش تومور مارکر هم میدن اگه شک داشته باشن داری که اگه اون عددش بالا باشه یعنی کیست شکلاتی همون اندومتریوز

اونوقت اگه شک کنن داری یه جاهای مخصوصی میفرستن که سونوی مخصوص کنن پزشکا مثلا تو تهران دکتر بیانی و دکتر سعادت انجام میدن اگه مجرد باشی رکتال میفرستن اگه متاهل باشی سونوی واژینال ولی مخصوص 

ممکنه ام ار ای هم بفرستن 

منم مث توم ولی خب نزویکه بشدت میخاپ بترکم دیگه بنظرت این قزصو بخورم میشم؟دوستم امپولشو زد۵روزبعدشد

آره میشی این قرص یه هورمون مصنوعی که باعث میشه پر شی

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مجرد باشی اول سونوی شکم میکنن که ببینن کیست روی تخمدون میبینن یا نه اگه متاهلی سونوی واژینالبعد ...

من پارسال همین موقع رفتم دکتر که برام سونو نوشت رفتم سونوگرافی هیچی نشون نداد ولی یادم هست ضخامت رحم اینارو نوشته بود تو برگه البته من شهرستانی هستم نمی‌دونم دستگاه اینجا مجهز هست یا نه 

منم خیلی درد دارم دفعه اولمه اینجوری میشم تا حالا تاخیری نداشتم

خب دردداری یعنی نزویکی من یه خفتس دردسین دارم مرگباردرده الان ولی لعنتی ازبس تنبلیم شدیده نمیادانگار

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

اگه مجرد باشی اول سونوی شکم میکنن که ببینن کیست روی تخمدون میبینن یا نه اگه متاهلی سونوی واژینالبعد ...

ولی عزیزم من کیست ندارم تو سونو نشون نداد ممکنه کیست نباشه ولی آندومتریوز باشه ؟

خب دردداری یعنی نزویکی من یه خفتس دردسین دارم مرگباردرده الان ولی لعنتی ازبس تنبلیم شدیده نمیادانگار

30 باید میشدم نشدم الان 5 روز گذشته اگه بری دکتر قرص بنویسه برات حله❤

من پارسال همین موقع رفتم دکتر که برام سونو نوشت رفتم سونوگرافی هیچی نشون نداد ولی یادم هست ضخامت رحم ...

اره دستگاه های سونو الان مجهز هست همه جا 

تو الان به چیزی شک داری؟

درد داری مثلا تو کمر و دست و پا اینا

بعدم دکترای زنان خیلی هاشون سواد اندومتریوز رو ندارن طرف باید خیلی حرفه ای باشه که بتونه تشخیص بده 

حالا اگه تونستی تو تهران دکتر ریحانه حسینی رو انلاین پیدا کنی اونم دکتری هست که تخصص لاپاراسکوپی داره واسه تشخیص خوبه 

ولی اگه یه روز خدایی نکرده اندومتریوز بود خواستی عمل کنی بیا تهران پیش دکتر عسگری هم خصوصی عمل میکنه هم تو ارش دولتی 

دکتر امنه عبیری هم استاد بیمارستان ارش هست خیلی مهربون و پیگیر هست رئیس بیمارستان ارش هم هست ویزیت انلاین میکنه البته تخصص دقیقش اندومتریوز نیستا ولی به خاطر من چند وقت پیشا تو ویزیت انلاین رفت با همکاراش مشورت کرد دکتر پیگیری هست 

30 باید میشدم نشدم الان 5 روز گذشته اگه بری دکتر قرص بنویسه برات حله❤

من بچه دارنمیشم ۲۵ باید میشدم ک نشدم تنبلی شدید دارم 

ن خودم میرم داروخونه میخرم اگ بدن کاش تافردابشم  خیلی مهم حیاتیه ک باید بشم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

من بچه دارنمیشم ۲۵ باید میشدم ک نشدم تنبلی شدید دارم ن خودم میرم داروخونه میخرم اگ بدن کاش تافردابشم ...

عه خدا نکنه دنبال درمان باش حتما میشی😔💚🍀🌱👌

ولی عزیزم من کیست ندارم تو سونو نشون نداد ممکنه کیست نباشه ولی آندومتریوز باشه ؟

اره اگه علائم داشته باشی دکتر شک کنه میتونه بدون وجود کیست اندومتریوز باشه 

بهش میگن اندومتریوز عمقی یا پیشرفته 

عه خدا نکنه دنبال درمان باش حتما میشی😔💚🍀🌱👌

مرسی گل امپولای هورمونی ایقدر زدم موی زائد اومد الان ب اصلاح سبک دارمتنبلیموبرمیگردونم چ بسا تمام بدبختیام ازاسترس لعنتی نشات میگیره

من دوفامد گرفتم چند بار

چیشد زودی شدی؟! چند روز بعد شدی میگم ثابته نداشتم اولین بارمه تاخیری دارم بخاطر همین از قرصقرص سر در نمیارم❤

مرسی گل امپولای هورمونی ایقدر زدم موی زائد اومد الان ب اصلاح سبک دارمتنبلیموبرمیگردونم چ بسا تمام بد ...

ورزش خیلی بکن استرس کم کن گلم برات دعا میکنم ماه بعد بگی مامان شدم