2777
2789
عنوان

چشمم عفونی شد نامزدم عصبیه

195 بازدید | 18 پست

بچه ها فکر کنم خط چشم رفته تو چشمم نمیدونم چرا درد داره و کمی بخار داره چند روز خط چشم نکشیدم بهترم 

نامزدم فهمید عصبانی شد میگه آخر خودتو کور میکنی با این چیزا 

من واقعا خط چشم دوست دارم چیکار کنم؟ سری بعد واسه خط چشم عفونی شه اول خودم حوصله درد ندارم دوم اینکه اون منت میکنه چی بزنم مثل خط چشم باشه عفونت نکنه عالی باشه؟ 

خب بینایی مهم تره نزن یه مدت خط چشم

بعد حتما خط چشم با کیفیت و اصل بخر

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق ریمیلم ولی خوب وقتی میزنمم هم چشمم قرمز میشه هم ریزش مژه میگیرم  و گذاشتمش کنار

اگر میبینی چیزی برای بدنت مضره باید بزاریش کنار با بدنت مهربون تر باش مثل این می مونه حرکتو تو که انگار چاقو گرفتی داری هی ب خودت صدمه میزنی نکن دختر با خودت 

خب بینایی مهم تره نزن یه مدت خط چشمبعد حتما خط چشم با کیفیت و اصل بخر

کیفیتش خوبه جنس خوبیه من بدنم فکر کنم زیادی به همه چی حساسه شانس ندارم  

مداد بکشم هم عفونی میشه؟ که جای خط چشم بکشم

منم عاشق ریمیلم ولی خوب وقتی میزنمم هم چشمم قرمز میشه هم ریزش مژه میگیرم و گذاشتمش کناراگر میبینی چ ...

اعتماد به نفس ندارم وقتی میرم بیرون همه با آرایش هستن من اون وسط بی آرایش واقعا حس بدی میگیرم 

کیفیتش خوبه جنس خوبیه من بدنم فکر کنم زیادی به همه چی حساسه شانس ندارم مداد بکشم هم عفونی میشه؟ که ...

امتحان کن

زیاد نزدیک و داخل نزن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چرا میکروبی شده؟ تازه خریدم

من یادمه دانشجد بودم تو خوابگاه دوستم خط چشمم برداشت مالید به صورت واسه مسخره بازی بعد از اون خط چشم استفاده کردم گوشه چشمم پر از دونه شد وباد کرد اول نفهمیدم بعد دفه دیگ استفاده کردم باز همینطور شد انداختم بیرون جدید خریدم دیگ مشکل نداشت پشت چشمم

اعتماد به نفس ندارم وقتی میرم بیرون همه با آرایش هستن من اون وسط بی آرایش واقعا حس بدی میگیرم

میفهمم چی میگی منم همین حس رو داشتم اما رژ لبمو تو چشمتر کردم پررنگتر زیباتر که چشمم زیاد رو اعصابم نباشه که ارایش نداره من نه ریمیل نه خط چشم نه حتی سایه هیچی نمی تونم بزنم

من یادمه دانشجد بودم تو خوابگاه دوستم خط چشمم برداشت مالید به صورت واسه مسخره بازی بعد از اون خط چشم ...

اای وای 

هرچی فکر میکنم کاری باهاش نکردم از همون اول اذیتش شروع شد ولی کاش فقط همین باشه عاشق خط چشمم

ااصلا داخل نمیزنم باز نمیفهمم دردش چیه خودم عصبی و ناراحتم نامزدم همش غر میزنه اعصاب نذاشته برام

مداد خشک بزن ببین چی میشه

به چشمت استراحت بده 

همسرتم به فکرته که ناراحت شده 

میفهمم چی میگی منم همین حس رو داشتم اما رژ لبمو تو چشمتر کردم پررنگتر زیباتر که چشمم زیاد رو اعصابم ...

ااخه رژ بدون آرایش میزنم خیلی زشت میشم چون پوستم زیاد روشن هم نیست خیلی میزنه تو ذوق بعد دشمن رژ لبم😂نمیتونم باهاش اصلا چیزی بخورم بخورمش گلو درد میگیرم