2777
2789
عنوان

قرص پروژسترون بدون نسخه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 55 پست
ورزش خیلی بکن استرس کم کن گلم برات دعا میکنم ماه بعد بگی مامان شدم

مرسی گل اره ورزش میکنم ۲ماهیه دو میرم نیم ساعت روززانه توحیاط اینجاجنوبه بشدت گرم وخوبه برام

توخونه ام حرکات کششی ۲۰۰۰حرکتی میشه تقریباروزانه ولی خب فعلازانوم دچاراسیب شده بخاطر چی نمیدونم یکم کمترشده کارم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

مرسی ازمحبتت من قیدبچه داشتنوزدم هنوز منوشوهرم لایق نشدیم امیدوارم قبل بچه دادن بمون مارو لایق کنه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشد زودی شدی؟! چند روز بعد شدی میگم ثابته نداشتم اولین بارمه تاخیری دارم بخاطر همین از قرصقرص سر در ...

من تنبلی دارم ، اینو نخورم نمی شم 

۵ تا بخوری بعد ۳ الی ۵ روز میشی،  طی ۵ روز ، روزی یک عدد قرص

اصلش ۱۰ عدد روزی یه دونه قرص میخوری ، بعد از ۳ الی ۵ روز میاد 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من تنبلی دارم ، اینو نخورم نمی شم ۵ تا بخوری بعد ۳ الی ۵ روز میشی، طی ۵ روز ، روزی یک عدد قرصاصلش ۱ ...

ممنونم از راهنماییت❤💋

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

من تنبلی دارم ، اینو نخورم نمی شم ۵ تا بخوری بعد ۳ الی ۵ روز میشی، طی ۵ روز ، روزی یک عدد قرصاصلش ۱ ...

پس منم بخورم ایرادی نداره تنبلی شدید گرفتم ۱سالیه

پس منم بخورم ایرادی نداره تنبلی شدید گرفتم ۱سالیه

من چون دکتر میرم ، و همیشه همین دارو، رو بهم میده وقتی تمام میکنم ، از داروخانه مجدد می خرم 

شما اول برو دکتر ، شاید مشکلتون چیزی دیگر باشه 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من چون دکتر میرم ، و همیشه همین دارو، رو بهم میده وقتی تمام میکنم ، از داروخانه مجدد می خرم شما اول ...

ن همینه سونوگف ۳ماه پری نشدم الانم بادارورازیانه ایقدرخوردم همجام درده بشدت مرگبارولی خبری نیس

@ازسارابپرس‍ سلام جیگرمن چرانمیتونم ببوبزارم ازوقتی ک عضوشدم این چندسال نمیشه

سلام

پروفایل ایشون رو درست می کنین. کاربر @فرنگیس_خانم‍ 

براشون جنسیت و سن و ... رو بگذارین خودشون بعدا ویرایش می زنن.

ممنون

@niniyar‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامپروفایل ایشون رو درست می کنین. کاربر @فرنگیس_خانم‍ براشون جنسیت و سن و ... رو بگذارین خودشون بعد ...

مرسی سارا منظورم اطلاعات جنسیت نبود مثلا ازخودم یاسن سال اینچیزا بنویسم همروقطع کردن دسنرسی ندارم 

مرسی سارا منظورم اطلاعات جنسیت نبود مثلا ازخودم یاسن سال اینچیزا بنویسم همروقطع کردن دسنرسی ندارم

سلام

اطلاعات پروفایل ایشون رو براشون می گذارین مثل سن، جنسیت، امضا و... بعدا خودشون ویرایش می کنن.

ممنون

@niniyar‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.