2777
2789

من قدم بلنده تقریبا آمادگی جسمانی خوبی دارم 

ولی خب یه مدت زیادی امسال کورتون خوردم و خیلی چاق شدم 

الان شدم ۱۰۰ کیلو و ۹۸ کیلو😭قدمم ۱۷۴ خلاصه الان آزمون تربیت بدنی خیلی دلم میخواد شرکت کنم ولی آیا براشون وزنم مهمه...😭😭؟چیکار کنم حالا 

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

اره قدو وزنتو میگیرن

حتی اینکه مثلا زانو ضربدری داری یا نمیدونم گردن به جلو و ایناهارم چک میکنن

سعی کن لاغر شی

هنوز وقت هست

منم ۹۰ کیلوام و هم قد توعم

دارم کم میکنم میشه

ازمونش شهریوره احتمالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره قدو وزنتو میگیرنحتی اینکه مثلا زانو ضربدری داری یا نمیدونم گردن به جلو و ایناهارم چک میکننسعی کن ...

یه ماه مونده نهایت ۵ کیلو کم شه خیلی زیاد کم شه ۱۰ کیلو که بازم ۹۰ میشم....😭چیکار کنم یعنی رد میکنن منو؟

اره قدو وزنتو میگیرنحتی اینکه مثلا زانو ضربدری داری یا نمیدونم گردن به جلو و ایناهارم چک میکننسعی کن ...

بآنگاه میرم یعنی مثلا آمادگی جسمانی بد نیست ولی خب چه کنم کورتون و اشتها زیادی که آورد باعث شد این بشه اوضاع..

خب خیلی کم کنم نهایت ۹۵ میشم...

ن باباااااا

من میشناسم یکیو تو ی ماه مثلا ۱۰ کیلو کم کرد چرا نشه...

با ورزشو رژیم میتونی

الان من هرروز باشگا میرم رژیم دارم اخر شباهم نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی میکنم

یه ماه مونده نهایت ۵ کیلو کم شه خیلی زیاد کم شه ۱۰ کیلو که بازم ۹۰ میشم....😭چیکار کنم یعنی رد میکنن ...

میشه بیشترم لاغر کرد

دیگه بستگی داره اول ازمونتو چجوری میدی بعد به ب وزنو بقیه کار دارن

ن باباااااامن میشناسم یکیو تو ی ماه مثلا ۱۰ کیلو کم کرد چرا نشه...با ورزشو رژیم میتونیالان من هرروز ...

خب بازم ۱۰ کیلو میشم ۹۰ همچنان زیاده 

رد میکنن؟

بآنگاه میرم یعنی مثلا آمادگی جسمانی بد نیست ولی خب چه کنم کورتون و اشتها زیادی که آورد باعث شد این ب ...

منم باشگا میرم مربیم گفت اول بیا ایروبیک بعد برو امادگی جسمانی گفتشم میتونی کم کنی

همینجور ک من دارم الان انجام میدم