2777
2789
عنوان

خیلی یهویی و عجیب دلم مشهد میخواد ایها الرئوف 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 46 پست
فدات شم خواهر ان شاءالله قسمت همه منتظرا

خدا نکنه 

دعا کن بطلبه هردمونو 

من خیلی دلم تنگه خواب حرمشم دیدم بی تاب شدم 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

منم باهاش بودم کراشم نبود ۳سال عمرم گرفت۳سال هر روز دیدمشولی مسیرمون عوض شداون کات کرد منم مثل الان ...

🥲🥲🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باهاش بودم کراشم نبود ۳سال عمرم گرفت۳سال هر روز دیدمشولی مسیرمون عوض شداون کات کرد منم مثل الان ...

انشاالله امام رضا خودش می‌دونه چکار کنه براتون 

کی رو بزاره سر راهتون 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

نه به خدا عاشقشم بی‌اهمیت نمیشه برام . کراشم نیست که باهاش بودم😭😭😭

من سال بعدش با یه آدم جدید آشنا شدم و تازه فهمیدم عشق واقعی چیه

دختر خوب عشق واقعی حال آدمو بد نمیکنه .. گریه آدم در نمیاره

بنداز تو سطل آشغال آدمی که باعث یک لحظه حتی فقط یک لحظه ناراحتیت شده

درس بخون کتاب بخون.. اهنگ گوش کن.. و به زندگی برگرد💙دنیا هنوز قشنگیاشو داررره😍

من درکت میکنم 

فقط صنوبر🌹

🥲🥲🥲

صد بار این پیام منو بخون

آسون نگذر 

شاید اینکه من باهات حرف بزنم اونم تو تاپیک امام رضا

لطف امام رضا بوده بهت عزیزم💙

اینطوری حاجتت داده

تو باطن آدمها رو نمیشناسی

اما خدا خوب میدونه

برا همین آدم های بد رو از بنده خوبش دور میکنه

لیاقتت بیشتر این حرفاس

فقط صنوبر🌹

صد بار این پیام منو بخونآسون نگذر شاید اینکه من باهات حرف بزنم اونم تو تاپیک امام رضالطف امام رضا بو ...

گلم اینا رو میدونم ولی جتی به غلط میخوامش 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اینکه امدی این تاپیک پس نظر کرده و‌دعوت شده امام رضایی 

میگه همین ک ما در خونه اهل بیتیم یعنی نگاهمون کردن 

همین بچسب به امام مهربونی ها باهاش حرف بزن 

درد و دل کن گریه کن 

بخدا خیلی مهربون می‌دونه برات چکار کنه 

مثل همین کارو برای یکی کرد ک من میشناسمش 

برای منم دعا کن با شوهرم ب مشکل خوردیم

اینکه امدی این تاپیک پس نظر کرده و‌دعوت شده امام رضایی میگه همین ک ما در خونه اهل بیتیم یعنی نگاهمون ...

مرسییی عزیزم امیدوار شدم  امشب با امام رضا درد و دل میکنم 

چند شبیه نماز شب میخونم دعا تون میکنم 🥲🤲🏻

اره دو سال دیگه ک اذیتت کرد خود همین تو میگی خدایا من نمی‌دونستم این روزارو تو چرا دادیش؟

میزاشتی هی بی‌قراری کنم آخرش یادم می‌رفت 

می‌دونم دیگه 

واسه همینه خدا سکوت کرده برات

اره دو سال دیگه ک اذیتت کرد خود همین تو میگی خدایا من نمی‌دونستم این روزارو تو چرا دادیش؟میزاشتی هی ...

ولی الان میخوامش بعدشم دوباره میگم خدایا کمک 🤣😂😁 

تا اینجا درست شه     باز خدا میتونه

من نائب الزیارت میرم حرم❤️ تو مشهد زندگی میکنم

الهی امام رضا اجرتو بده 

بهش بگو مامان ایلیا هم زودی بکشون صحن و سرات ک روزای بشدت سختی رو پشت سر گذاشته