2777
2789

اینجا یکی از بچه گفت دارم میرم مشهد 

مدیر کانالمون هم خداحافظی کرد بره مشهد 

خودم چند روز پیش خواب مشهد دیدم 

یا امام رضا تموم زندگیم به فدات مهرررربون 

تو ک حاجتمو دادی دوبار 

الآنم بطلبم مشکل دارم دلم تنگه دردت به جونممممم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حاجتمو میخوام نده دیگه نمیرم سمتش 

باید بده اگه امام رضایی که میگن هستی پس حاجتمو بده 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
امام رضا محل من نمی‌ده کل دنیا با من لجه ۱۱سال مشهد نرفتم بخاطر بی پولی هرچی ازش می‌خوام انگار ن انگ ...

چرا محل میده 

دیر و زود داره 

نیت کن صداش بزن جواب میده

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

آخ آخ نگوو سال ۹۲ رفتم ،تا الان هم قسمت نشده 

خیلی دلم میخواد برم اصلا وقتی میگن میریم مشهد یا کربلا فوری اشکم دمه مشکمه بغض گلومو میگیره 

آقا جان چی میشه بطلبی بیام تو درگاهتون زار بزنم نه اینجا یه گوشه از خونه که صدام رو خفه کنم تا کسی نشنوه 

یا امام رضا دردت به تنم 

منو شوهرمو بچمو بطلب حرم 

تو که ب مهربونی معروفی 

تو ک هم بچمو دادی هم شوهرمو 

یا امام رضا برام ضمانت کن دوباره 

محتاجم به ضمانتت 

ب فریادم برس آقای مهربون

آخ آخ نگوو سال ۹۲ رفتم ،تا الان هم قسمت نشده خیلی دلم میخواد برم اصلا وقتی میگن میریم مشهد یا کربلا ...

الان من اون حالی هستم 

منم حاجتمو میخوام نده دیگه نمیرم سمتش باید بده اگه امام رضایی که میگن هستی پس حاجتمو بده

تاپیکاتو دبدم یاد خودم افتادم

چندوقت دیگه اون آدم ب طرز عجیبی برات بی اهمیت میشه

چرا واسه کسی که برات ارزش نذاشت و رهات کرد ارزش میذاری؟🥲

فقط صنوبر🌹

تاپیکاتو دبدم یاد خودم افتادمچندوقت دیگه اون آدم ب طرز عجیبی برات بی اهمیت میشهچرا واسه کسی که برات ...

نه به خدا عاشقشم 

بی‌اهمیت نمیشه برام . کراشم نیست که 

باهاش بودم😭😭😭  

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نه به خدا عاشقشم بی‌اهمیت نمیشه برام . کراشم نیست که باهاش بودم😭😭😭

منم باهاش بودم  کراشم نبود ۳سال عمرم گرفت

۳سال هر روز دیدمش

ولی مسیرمون عوض شد

اون کات کرد 

منم مثل الان تو حالم بد بود

انقدر حالم بد بود که ناشکری میکردم به درگاه خدا😭الان برای اون موقع خودم خیلی متاسفم که برا یه آدم لاشی و بی وجود به خدای خودم بی احترامی کردم

گریه میکردم و مدام منتظر بودم برگرده

اما برنگشت

چند وقت بعد خدا و امام حسین کمکم کردن فراموشش کردم و به زندگیم برگشتم وتازه فهمیدم چقدر به صلاحم بود که رفت

عزیزم تو نباید دعا کنی اون برگرده

حتی اگر هم برگشت نباید باز بهش اجازه بدی بیاد تو زندگیت

اصلا چرا با احساسات تو بازی کرده و الان نیست؟

قشنگم قدر خودت و دوره جوونی رو بدون

هیچ آدمی ارزش نداره تو بخاطرش اینطوری کنی

اون بفکر تو نیست . ببخشید ولی واقعیته

اگه بفکرت بود برمی‌گشت

فقط صنوبر🌹