2777
2789

خودم دکتر زیاد سراغ دارم ولی کسی رو میخوام که خیلی باتجربه باشه موضوع حیاتیه و نیاز به مشورت دارم.دکتر بهمن خانجانی فعلا مدنظرم هست اگه میشناسید دکتر دیگه ای رو لطفا معرفی کنید💗💗

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مشکل کیست و رحم و اینهاست دکتر علامه خیابون بزرگمهر روبروی بیمارستان صدوقی اگه مسئله زایمان و بچ ...

زهرا علامه؟وکیلی دکتر خودم بود برای هردو بارداریم

اگه میخوای لاپاراسکوپی کنی خیلی تحقیق کن 

من تو تهران چند تا خانم اصفهانی دیدم که دکترا گند زده بودن با عملاشون و طرف رو اواره کرده بودن که دکترا عملشون کنن هیچ دکتری هم کار بدشونو گردن نمیگرفت 

خانمه میگفت چند ساله دارم درد میشکم چسبندگی گرفتم در حد چی 

اگه میخوای لاپاراسکوپی کنی خیلی تحقیق کن من تو تهران چند تا خانم اصفهانی دیدم که دکترا گند زده بودن ...

من یه دکتر میخوام که باهاش مشورت کنم که آیا بارداری خطر جانی برام داره یا نه.چون شرایط خاصی دارم

من یه دکتر میخوام که باهاش مشورت کنم که آیا بارداری خطر جانی برام داره یا نه.چون شرایط خاصی دارم

حتما بگرد دنبال پزشک خوب 

اصفهان پزشکای خیلی عالی زیاد داره ولی باید بگردی خوبشو پیدا کنی اصلا اصفهان نه هر شهری باید همیشه دنبال بهترین باشی

ببین پزشکای خوب انلاین هم ویزیت میکنن مثلا ممکنه مشهد یا تهران باشن مشاوره بدن

یه خانم دکتر میشناسم امنه عبیری تو دکتر ساینا هست تخصصش هم بارداری پرخطر و اینا هست اگه اشتباه نکنم استاد بیمارستان ارش هست و رئیس بیمارستان هم هست من یه مشکلی برام پیش اومده بود بنده خدا به خاطر من رفت با همکارای متخصص دیگه اش مشاوره کرد و اومد انلاین جواب منو داد 

دکتر کریمی زارچی هم تخصص دیگه داره ولی پزشکای خوب هم وسط لایواش به خانما تو شهرای دیگه معرفی میکنه

حتما بگرد دنبال پزشک خوب اصفهان پزشکای خیلی عالی زیاد داره ولی باید بگردی خوبشو پیدا کنی اصلا اصفهان ...

من باید حضوری برم تا شکمم رو ببینه دکتر.بقول شما دکتر خوب زیاد هست اصفهان و همین بیشتر گیجم کرده