2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم دعوا کردم سر بی پولی

922 بازدید | 46 پست

شوهرم کارش کمباین ک میره شهر های دور باهاش کار میکنه یعنی برادر شوهرم قسطی خریده شوهرمو گذاشته روش کار کنه قسطشو بدن شوهرم اصلا خونه نمیاد ولی هر چی کار میکنه میفرسته واسه برادر شوهرم چون برادر شوهرم گفته میخواد خرج هارو مدیریت کنه من بهش میگم پول بده هیچی نداره همشو فرستاده برای برادرش من ب برادرش میگم میگه پنجملیون هر ماه میزنم حسابت پول تو جیبیت ولی دارمدشون خیلی بیشتره شوهرم حتی ی لباس هم نمیخره برای خودش چون برادرش ازش حساب کتاب میخواد تا اینکه امروز دعوا کردیم چون ما و برادر شوهر تو ی ساختمونیم اومد خونمون ک چی شده شوهرم گفت پول میخواد همیشه برا پول دعوا میکنه برادر شوهرمم با لحن بد باهام حرف زد گفتم شراکتتون داره ب زندگی ما اسیب وارد میکنه هرچی در میارید نصف نصف کنید من خودم میخوام هزینه های خونمو مدیریت کنم بعدش بهش برخورد رفت در اخر شوهرم دوازده ملیون زد ب حسابم  ولی از اینکه اینقدر بی غیرت بود ک گذاشت برادرش برای من تعین تکلیف کنه ناراحت شدم ب نظرتون چطوری با برادر شوهرم رفتار کنم ک دیگه جرات نکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرو به این پول راضی نشو

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
تقصییر شوهراست که خانواده ها میرنن سر عروس

شوهرم نمیتونه مقابلشون وایسه خودم باید مقابلشون وایسم از طرفی دوس نداشتم حرمت ها شکسته بشه ب نظرتون قطع ارتباط کنم خوبه

هیچوقت سر بی پولی دعوا نمی کنم...

هیچوقت هم برام کم نزاشت قربونش برم...البته کُلا خرید خونه و... مدیریت با اونه 

ولی هر وقت پول بخوام میده...چه واسه لباس و آرایشگاه و درس و لوازم آرایشی و...

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

وقتی داره برای برادرش کار میکنه 

و برادرش خرج زندگی شو میده 

معلومه که نمی تونه به خاطر تو 

تو روی برادرش وایسه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

هیچوقت سر بی پولی دعوا نمی کنم...هیچوقت هم برام کم نزاشت قربونش برم...البته کُلا خرید خونه و... مدیر ...

ب من نمیده با اینکه پول داره ولی مشکلم من اینه پول ها تو دست برادرشه نمیتونه ازش بگیره

وقتی داره برای برادرش کار میکنه و برادرش خرج زندگی شو میده معلومه که نمی تونه به خاطر تو تو روی براد ...

نباید دارامدی داشته باشه باید ب من بگه ماهی پنج ملیون بهت میدم با اینکه درامد ملیونی دارن

اسی نگفت بیاین از خودتون تعریف کنین

اگه دقت کنی جوابش دادم...

تعریق هم نکردم اتفاقا اسی ۱۲تومن گرفت ولی من هیچوقت بالا ۳.۴تومن نگرفتم چون نیاز نداشتم 

گفتم سر پول دعوا نکن با شوهرت و زندگیت رو خراب نکن!اینکه تو نمی فهمی من مقصر نیستم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀