2777
2789

نشدددددد ،با هزارتاااااا نذر نشدددددد،باهزارتااااا چله نشدددددبا هزارتا نماز نشدددددد با هزارتا دعا نشددددددد با حسین نشدددد با رضا نشدددد با خداااااا نشددددددبا التماس نشدددد با گریه نشدددد با زجه نشدددد وقتی نمیشه نمیشه دیگه چیکار میتونم بکنم🥺

نمیشه خدا مارو دوست نداره،کوهم جا به جا کنم نمیشه ،به والله نمیشه به پیر به پیغمبر نمیشهههههه 

دیگه خسته شدم

شماها توی زندگیتون معجزه دیدین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ادم معتقدی بودم نماز میخوندم حجاب داشتم با نامحرم خط قرمزامو نگه میداشتم حسابی ب همه احترام میزاشتم دور سر مامان بابام میگشتم صبور بودم و چیز زیادی از دنیا نمیخواستم. تا اینکه یه چیز کاملا عادی خواستم. نذر، چله، زیارت شاهچراغ و حضرت معصومه، امامزاده ها،نماز صبح اول وقت وقتی همه خوابیده بودن، حتی سه بار کامل قرانو خوندم، حرز گرفتم، انواع نذرهارو پخش کردم، نشد... بازم ناامید نشدم گفتم باشه اگه نمیشه پس فکر این خواسته رو از ذهنم بیرون کن.این ماجرا ۱۶ سال طول کشید حتی مریض جسمی شدم. بعد یه روز ب خودم اومدم دیدم نماز و حجاب و همه چی رو رها کردم، شخصیتم عوض شد، کلا یه ادم دیگه شدم.هنوزم التماسش میکنم یه قدم برداره تا منم برگردم سمتش... ولی افسوس...