2777
2789
عنوان

لقب تون تو مدرسه چی بود

1212 بازدید | 111 پست

من از کلاس هفتم تا الان به نام پنجه طلا شناخته میشم.(مدرسه تیزهوشان هستم)

به خاطر اینکه

من پرشور ترین و جذاب ترین و هیجان انگیز ترین دختر مدرسه هستم. تو همه ی زمینه ها(درس ها) شاگرد اول بودم. دومین دلیل هم به خاطر این بود که من با تمام پسر ها سر دعوا دارم.😅😅😅

تعریف از خود نباشه ولی من یک دختر کاملا پرشور هستم و خودم رو لایق لقبم میدونم.🤣🤣🤣🤣🤣

شما وقتی مدرسه بودین لقب تون چی بود یا تو خانواده و کلاس هاتون لقب تون چیه؟ 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس اول بودم ...بزن بهادر 

دوران راهنمایی هم زن شهید،بخاطر حجابم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
لقب که یادم نیست ولی خدا شفا تون بده

مواقفم خودم هم میدونم که مغزم مشکل داره

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

کلاس اول بودم ...بزن بهادر

🤣🤣🤣

ساکتعلی هستم

😂😂😂خوشبختم

بچه مثبت

😐😐😐😂😂😂