2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سر همین اعصابم خورده 

من تک فرزندم الان دیدم بابام ب مامانم گفت بعد کارایی ک داریم هرکاری کردیم دکتر رفتیم باید بچه ای بیاریم این دیگه معلومه ب بچه ای واسه ما نمیشه بزرگم بشه میره ولمون میکنه میزارمون سالمندان یعنی انقدر بغض گرفته‌بودم ک بخدا من خیلی دلسوزم اصن همچین ادمی نیستم بعد مامانمم گفت اره میریم ی بچه میاریم واسه پیریمون مامانمم جوونه

منم سر همین اعصابم خورده من تک فرزندم الان دیدم بابام ب مامانم گفت بعد کارایی ک داریم هرکاری کردیم د ...

جدی؟🫠منم ازین حرفا زیاد شنیدم و می‌شنوم و کاری نمیتونم کنم نمی‌دونم چرا ازماها هیولا ساختن تو مغزاشون

بخدا انقدر بغض دارم گریم میاد💔😭یجور حرف زد قلبم شکست

درکت میکنم🥲🫂خدا کمکمون بده منم همین چند دقیقه پیش دوباره مامانم گرفت روم هرچی خواست بهم گفت الکی الکی 

ب نظرم مستقل شو ب یه درآمدی برس تنها راه همینه منم ۱۷ سالمه فقط میخوام ب یه جایی برسم راحت شم از دست ...

هم درآمد دارم هم دانشگاه میرم و... ظهرا ی وقتایی کلاس ورزشیمو میرم خوبه خونه نیستم یا وقتای اینجوری ولی تا خونم مامانم شروع می‌کنه به گیر دادن اصن اعصابمو ریخته بهم