2777
2789
عنوان

چجوری سریع چاق بشم

318 بازدید | 46 پست

من اصلا استعداد چاقی ندارم متاسفانه 

قد متوسطی دارم و وزن کم همین باعث شده خیلی بد دیده بشم کلا هزارتا مشکل...

چیکار کنم دیگه خسته شدم وزنم خیلی کمه چند ماهه کلا درگیر وزن گرفتنم زندگیم همین شده 

پودر فست میل خوبه استفاده کنم کسی تجربه داشته؟

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم چاق نشدم بیخیالش شدم،،، ولی قرص پودر نخوردم ترسیدم عوارض داشته باشه چون بعد از ی مدت نخوری باز لاغر میشی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

هم دردیم خواهر ...مثل بچه  مدرسه ایم ..۳۳ سالمه 💔💔💔💔💔😔😔😔😔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

قرص زینک پلاس بعدصبحانهخوردن چیزای شیرین مثل شله زرد وخرما بعد هروعده ی غذاییایناسخت نیست فقط اراده ...

یعنی هر وعده خوردم بعدش یه چیز شیرین بخورم ؟

منم همین بودم چاق نشدم بیخیالش شدم،،، ولی قرص پودر نخوردم ترسیدم عوارض داشته باشه چون بعد از ی مدت ن ...

منم از قرص میترسم 

من ۴۱ کیلو بودم پارسال رفته رفته یکم بهتر شدم ۴۷ شدم بعد شدم ۵۲ الان استپ زدم همینجا با این حال خیلی لاغرم