2777
2789
عنوان

خواستگار

124 بازدید | 13 پست

خواستگاری دارم میگه خونه و ماشین بیار پیش مادرت زندگی کن اخر هفته ها باهم باشیم اون یه شهر دیگس قبلا جدا شده و یه بچه هم داره میگه مهریه هم یه سکه چی بهش بگم که دلم خنک بشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد چت جی پی تی : 

خب، اگر هدفت اینه که جواب سنگین و خنک‌کننده‌ای بدی که طرف "بسوزه" ولی در عین حال باکلاس و هوشمندانه هم باشه، می‌تونی یکی از این جملات رو انتخاب کنی یا الهام بگیری:

---

🔥 پاسخ‌های خنک و سوزاننده:

1. 

"تو که فقط آخر هفته‌هاتو با من می‌خوای، چرا مهریه‌ات سنگین‌تر از وقتیه که برام گذاشتی؟"

2. 

"ماشین و خونه‌مو بیارم، پیش مادرت زندگی کنم، با بچه‌ات هم بسازم، مهریه هم نداشته باشم؟ اگه بیشتر خواسته داشتی می‌خواستی ویزای کار هم برات بگیرم!"

3. 

"تو دنبال زن نیستی، دنبال پرستار بچه و هم‌اتاقی آخر هفته‌ای می‌گردی، اشتباهی اومدی سراغ من."

4. 

"مطمئنی خواستگاری اومدی یا آگهی 'هم‌خونه با امکانات کامل' دادی؟"

5. 

"یه سکه مهریه‌ست یا پول بنزینِ اون یه باری که قراره بیای ببینیم همو؟"

---

اگر دوستت بخواد خیلی مودب و زرنگ جواب بده ولی باز طرف مقابل بسوزه، اینو بگه:

6. 

"به نظرم زن گرفتن برای پر کردن خلأهای زندگی قبلیت نیست، برای ساختن یه زندگی جدیده. ولی پیشنهادت بیشتر شبیه استفاده مجدد از فرصتای قدیمیه."

---

اگه دوستت بخواد حرف آخر رو بزنه و تمام:

7. 

"من نه بیمه‌ی عمرت‌م، نه کمک‌هزینه‌ی بازسازیه زندگی قبلیت. اگه دنبال شریک زندگی‌ای، باید یه زندگی برای شراکت داشته باشی."

---

اگه خواستی یه 

نسخه نرم‌تر یا محترمانه‌تر هم برات بنویسم، بگو.

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

پیشنهاد چت جی پی تی : خب، اگر هدفت اینه که جواب سنگین و خنک‌کننده‌ای بدی که طرف "بسوزه" ولی در عین ح ...

دست گلت درد نکنه چه جواب باحالی

تو با این اعتمادبه‌نفس کاذب، نه فقط برای ازدواج، حتی برای یه گفت‌وگوی ساده با من هم زیادی حقیری. به جای زن گرفتن، یه آینه بگیر جلو روت و ببین تا کجا سقوط کردی که یه سکه رو هم زیادی می‌دونی. من موندم با این رفتار های پرنسسعلی که داری چطور بچه دار شدی ظاهرا از مرد بودن فقط نر بودنش به تو رسیده

منم اعصابم خوووورد شد

تو با این اعتمادبه‌نفس کاذب، نه فقط برای ازدواج، حتی برای یه گفت‌وگوی ساده با من هم زیادی حقیری. به ...

گل گفتی دقیقا از شانس خودم ناراحتم با این کیس های عتیقه