2777
2789

من انسان آرام و درونگرایی هستم تنهایی رو خیلی دوست دارم وقتی مهمون میاد خونمون میرم اتاقم کلا معاشرتی نیستم علافه به اینکه دوست همجنس داشته باشم ندارم دوست دارم تنها باشم آیا اشکالی داره که من نخوام هیچ دوستی نداشته باشم

مشکلی نداره

اما اینکه میگی میرم تو اتاق حرف نمیزنم باید یاد بگیری معاشرت ساده رو چون وارد اجتماع شدی به مشکل میخوری

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اداب معاشرت داشتن کلا بحثش جداست با درون گرایی و نداشتن دوست صمیمی..... ادب مهمترین بخش تربیت هست ..‌ وقتی مهمون میاد ادب حکم میکنه ک بری بیرون سلام بدی خوش امد بگی کمک مامانت کنی کنار مهمون بشینی تا وقتی ک رفتن ..‌ بعدش برو تو قلمرو خودت ... دوست صمیمی نداشتن هم کاملا طبیعیه منم ۳۴ سالمه هنوز دوست صمیمی ندارم هیچ کس اونجوری ک من براش بودم برام نبوده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اشکالی نداره گلم چند سالته؟فقط ممکنه تنها شی ،بالاخره آدما تو زندگی یه حرفایی دارن ک دوست دارن به رف ...

۳۵ ساله خیلی ها میگن بهترین کار رو میکنی هیچ دوستی نمیخوای داشته باشی

اداب معاشرت داشتن کلا بحثش جداست با درون گرایی و نداشتن دوست صمیمی..... ادب مهمترین بخش تربیت هست .. ...

خوشبختیم تقریبا همسن هستیم چرت جلوی مهمون میام کلی بعدش میرم اتاقم فکر کنم طیفی از اوتیسم هستم

خوشبختیم تقریبا همسن هستیم چرت جلوی مهمون میام کلی بعدش میرم اتاقم فکر کنم طیفی از اوتیسم هستم

خب خوبه ..‌ متنفرم از اینایی ک موقع اومدن مهمون میچپن تو اتاق 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اشکالی نداره گلم چند سالته؟فقط ممکنه تنها شی ،بالاخره آدما تو زندگی یه حرفایی دارن ک دوست دارن به رف ...

۳۵ سالمه مستاجر خانه عموم میگفت بهترین کار رو میکنی با همه دوستات قطع رابطه کن بهترین دوستت مامانت هست خوب میکنی هیچ دوستی نداری

۳۵ ساله خیلی ها میگن بهترین کار رو میکنی هیچ دوستی نمیخوای داشته باشی

آها 

آره اونا به دلایل دیگه اینجور بهت گفتن .ولی خب زندگی پر چالشی نداری نیاز نیس داشته باشی 💖

۳۵ سالمه مستاجر خانه عموم میگفت بهترین کار رو میکنی با همه دوستات قطع رابطه کن بهترین دوستت مامانت ه ...

نه اینجوریام خوب نیست. ادم باید توی اجتماع باشه. حواقل با چندنفر حرف بزنه اینجوری تو خونه ساکت بشینی با کسی جز خونوادت حرف نزنی چیزی یاد نمیگیری  بعد یه مدت حرف زدن عادیتم یادت میره

مثلا فردا روزی لازم شد بری توی اجتماع با چندتا ادم حرف بزنی. خب باید از قبل تمرین کرده باشی

۳۵ سالمه مستاجر خانه عموم میگفت بهترین کار رو میکنی با همه دوستات قطع رابطه کن بهترین دوستت مامانت ه ...

آره بهترین رفیق قطعآ مادره مخصوصا واسه دختر

ولی خب رفیق ، خوبش و سالمش باشه ،خوبه . من خودم یه رفیق صمیمی دارم خیلی ام باهم درارتباط نیستیم ولی خب گاهی اوقات باهم میحرفیم که دوراز جونت از مشکلات زندگی دق نکنیم🥲🫠💗

نه اینجوریام خوب نیست. ادم باید توی اجتماع باشه. حواقل با چندنفر حرف بزنه اینجوری تو خونه ساکت بشینی ...

شاید کسی که این حرف رو زده بهترین کار رو میکنی هیچ دوستی نداری ضربه بدی از دوست خورده