2777
2789
عنوان

مامانا😢😢کسی بوده بچش مثل من باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا مشکلی نیس ک چرا نگرانی از اقوام ما پسرش سرش بیش از حد بزرگ بود مثل سر ادم بزرگها خیلی بد بود بردن دکتر ی قرص داد رشد سرش کم شد و نرمال فقط همین خودتو ادیت نکن

قد نی نی تو میگی چنده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ببر  پیش متخصص اطفال 

بهداشت همین  

اصلا بلد نیستم 

ب همسایه ما همین گفتن 

رفت پیش دکتر گفته بود  ی گفته لین حرف بیخود

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

منم پسرمو برده بودم دکتر فوق تخصص کودکان ک ی دفعه کفت ویتامین ب بچه ندادی دور سرش بزرگ شده ها پسرم چارماهه بود بعد گفتم ک همیشه میدم ی نگاه ب ما کرد گفت البته کله خودتونم هر دو بزرگ و پرفوسوریه😂

ولی بهداشت گفت رشد مهمه رشدش خوبه طبق خط داره رشد میکنه برادر زادمم تو نوزادی خیلی کلش بزرگ بود اما الان سر و مر و گندست ماشالله انقدم باهوشه ک نگو

میرم حرم واسش دعا میکنم انشاله طوری نیست دکترش چی گفت؟

میگه تو این سن بتید دور سر بچه ها ۴۶ س باشه الان ۴۷ سانته اگه تا یک ماه اینده فقط نیم سانت رشد کنه اشکالی نداره در غیر اینصورت بده

[QUOTE=55128611]الان ده ماهشه و قد و وزنش هم بدک نیس😢[/QUOTE]

ميگم تو فاميله نزديكتون يا خودتو شوهرت احيانا سرتون درشت نيست؟؟؟

چون يكي از اقوام مارو همينجوري بهش گفتن خيلي ترسيده بودن،بعد يه دكتري ميبرنش گفته نگاه هم سره خودت هم شوهرت بزرگه،ژنتيكتون اينجوريه،الان بچه هه چهارسالشه مشكليم نداره،پسرهمسايه ماهم من يادمه بچه بوديم سرش درشت بود الان داره ارشد ميخونه مشكليم نداره

یه روز خوب میاد

دقیقا نمی‌دونم ولی منم دخترمو میبردم بهداشت میگفتن دور سرش کوچیکه از این حرف‌ها ولی اهمیت نمیدادم مشکلی هم براش پیش نیومد به نظر من ی دکتر متخصص خوب ببره به حرف دو نفر بسنده نکن بهداشت هم چرت و پرت زیاد میگه

خواهر منم باردار بود دکترش همین میگفت اندازه دور سر با سن حاملگیش نمیخورد 

اینقدر سونو ... رفت گفتن چیزی نیست 

همسرخواهرم سرش بزرگ به ایشون کشیده بود الانم طبیعی هست چیزی نیست 

گاهی ژنتیکی هم میشه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود