2777
2789
عنوان

مامانا😢😢کسی بوده بچش مثل من باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 69 پست

خخخ عزیزم نگران نباش دختر منم دور سرش بیشتر خط رشد بود .برادرزادم ک از خط زده بود بیرون بردنش متخصص و هزارتا دکتر گفتن عیبی نداره از بس باهوشه واقعا هم الان خبلی باهوش 

بهداشت نننبر. بهداشت الکی اندازه میگیره . الکی هم نظر میده . 

برو متخصصان کودکان نظرشونو بپرس.

بزرگی سر ژنتیکی هم هست .

به علت کمبود ویتامین دی هم میتونه باشه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دختر خواهر منم همینا رو گفتن خواهرم خیلی ترسیده بود مامانم بهش گفت ملاجش بسته نشده بچت...روزی نیم ...

جدی ؟ خداروشکر که خوب شده .... اره من چون نینی دوقلو دارم اصلا نمیرسم حتی ببرمشون تو حیاط فک نکنم تا به حال افتاب دیده باشن ولی از این به بعد باید ببرمشون

اینقده اعصابم به هم ریخت که انگار صحبت های دکتر رو نمیشنوم ولی میگفت عفونت مغزی اگه اشتباه نکنم

عزيزم بهداشت خ چرند ميگه من فقط واس واكسنا ميبرم،شما اگه پيشه يه متخصص اطفال خوب ببر ببين مسخره ات ميكنه بخاطر يك سانت آخه؟؟

یه روز خوب میاد

میگه تو این سن بتید دور سر بچه ها ۴۶ س باشه الان ۴۷ سانته اگه تا یک ماه اینده فقط نیم سانت رشد کنه ا ...

والا پسر منم سرش بزرگه البته روی نمودار بود اندازش ولی به داداشم رفته اونم سرش بزرگ بود و هست الانم واسه خودش دکتره و میخواد دوماد شه انشاله😍😍

پیگیری کن ولی به بچه ناراحتی انتقال ندیها زود متوجه میشن به فک و فامیلم نگو

انشاله که چیزی نیست

جدی ؟ خداروشکر که خوب شده .... اره من چون نینی دوقلو دارم اصلا نمیرسم حتی ببرمشون تو حیاط فک نکنم تا ...

حتما ببر آره الان خوبه خوبه ...مطمئن باش فقط آفتاب میتونه کمکش کنه نگرانم نباش گلم 😍

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

به پسر منم گفتن انقد ترسیدم نگو کلسیمش کمه سرش بزرگ شده الان  دوسالشه هنوز کلسیم میخوره پسرم ...

چه جوریه ؟ دختر منم عرق میکنه البته ریفلاکس هم داره .... دکترش بهش کلسیم داد؟