2777
2789
عنوان

چهره تون رو توصیف کنید😁😁😁😁

258 بازدید | 59 پست

خودم

موهای مشکی پر کلاغی چشم های درشت و قشنگ آبی بینی کوچیک و سفید مثل گچ دیوار

شما چی

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توصیفاتت یاد رمان های ایرانی افتادم😂

یه بوسم تو آینه برا خودت می فرستی وقتی میری بیرون؟😆😂

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

موهای بور پوست سفید چشم کشیده ابرو مشکی و پر😁موهام و ابروهام در تضادن.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

گفتم چهره تون چه شکلی هست میشه بگین

شرط می بندم شما ها از منم خوشگلترین

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بلد نیستم توصیف کنم😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

موهای بور پوست سفید چشم کشیده ابرو مشکی و پر😁موهام و ابروهام در تضادن.

حتما خیلی خوشگلی

منم دوست داشتم بور بود موهان 

بلد نیستم توصیف کنم😂

مثلا رنگ موهات

حالت و رنگ چشم هات

بینی چه شکلیه

چشم نسبتا درشت و قهوه ای تیره

ابرو های کم پشت (ولی خالی نیستن ها، منظورم اینه که موکت نیستن😂)

بینی اریایی🥱

لب های کوچیک غنچه ای

همین...

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

منم موهام مشکی جلوش مشکیه تهش خرمایی 

چشمام عسلی و درشته مژه هامم پر و مشکی

دماغم از نیمرخ قوس داره خوشگله از رو ب رو هم معمولی 

لبامم معمولیه 

پوستمم گندمی

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی