2777
2789
عنوان

مامان سمی ک ازت متنفره

150 بازدید | 17 پست

میخام بپرسم ببینم این طبیعیه من تو عقدم و چن ماه دیگ عروسیمه مامانم هروز میگ کاش اصلا نبودی چرا عروسیت رو نمیگیرن چرا نمیری یک هفته نیای از ت خسته شدم با وجود ک خودم مستقلم کار میکنم ولی همش میگ برا تو عروسی نمیگیرن تو قرار نیست بری؟! 

طبیعیه

مامان ها نمیدونم چرا جدیدا اصلا یک جور نامشخص رفتاری وبدون مهرومحبت شدن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر شبیه نامادریه البته ببخشیدا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اره مامان من ک کلا

نه کلی عنوان کردم چون خیلی دخترها دیگ کلا بخانواده انگار بچه هاشون درک ندارن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه کلی عنوان کردم چون خیلی دخترها دیگ کلا بخانواده انگار بچه هاشون درک ندارن

ممن خیلی با نامزدم مشکل داشنم اما تز دست مامان بد اخلاق ادامه میدم کلا مامانم تو بد اخلاقی زبانزده تو فامیل

ممن خیلی با نامزدم مشکل داشنم اما تز دست مامان بد اخلاق ادامه میدم کلا مامانم تو بد اخلاقی زبانزده ت ...

انگاری جدیدا دیگ بدجور ناخوش شدن مامان ها ! فک کنم فهمیدن طی طول مسیر خیلی ناراحتی ها الکی تحمل داشتن پشیمون شدن از گذشت کردن هاشون 

ممن خیلی با نامزدم مشکل داشنم اما تز دست مامان بد اخلاق ادامه میدم کلا مامانم تو بد اخلاقی زبانزده ت ...

اسی انشالا خوشبخت بشی ولی هیچوقت مشکلاتت بمادرت نگو هرچی عذاب بگی پیش مادرم کشیدم بعد ازدواج کردم یادم رفت چطوریه اگه از زندگیم پیشش چیزی گفتم بروم میاره البته خودش از عالمو ادم میگه یه زن حاشیه دار غیبت گو بداخلاق دوست داره همیشه بگه من غمگینم از خوشحالی ما ناراحت میشه میخاد ما هم مث خودش باشیم