2777
2789
عنوان

هرکاری کردیم خونوادش راضی نمیشن

202 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خیلی دلم گرفته لطفا راهنمایی کنین من الان دوساله که با یه آقا پسری توی رابطم بخاطر شرایط من که مطلقه هستم و یه بچه دارم خونوادش راضی نمیشن پسره خودش راضیه میگه دوست دارم ولی منم میگم تا خونوادت راضی نشن نمیتونم باهات بمونم میگه یه خونه اجاره میکنم  فرار میکنیم منم راضی ب فرار و این چیزا نیستم واقعا موندم چیکار کنم 😭 

هیچی

جدا شو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده راضی نباشه خیلی سخت میشه جاری منم الان ۳ ساله اومده اکثرا بحث و دعواست با اینکه برادرشوهرم اوکی هست باهاش یه پسرم داره

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

مرد واقعی خانوادشم راظی می‌کنه! شما هم به این آقا دل نبند نمیتونم چطور بهت بگم می‌خوام بگم که کیس های مناسب از دست نده؛ 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه رو بدبخت نکن بچه ی خودتو میگم فردا می ای تاپیک میزنی داریم خدای نکرده جدا میشیم این عشق پسر فقط رابطه با شماست بعد از یه ماه فروکش میکنه تو میمونی ولجبازی خانوادش وفقط بچت آسیب میبینه بهتره با مردی باشی که اونم مطلقه یا سن بالا باشه 

دو ساله ناراضی ان تا آخر همینه دیگه . بدون بری تو اون زندگی هر روز یه داستانه . تازه الان عاشقته پشتته دو روز دیگه عادی میشه برای ادم میگه وای مامانم می‌فهمید یه چی میگفت . اما اما اگه میدونی واقعا عاقل هست و شرایط مالی دارین دوتایی بدون خانواده اون ازدواج کنین . ولی میگم به امید اونا نباشین که حمایت کنن فردا  تو خونه و عروسی و... کمک کنن . اگه به امید اینایی همین الان جدا شو . 

مرد واقعی خانوادشم راظی می‌کنه! شما هم به این آقا دل نبند نمیتونم چطور بهت بگم می‌خوام بگم که کیس ها ...

یه چند باری جدا شدیم ولی نتونستیم باز برگشتیم بهمدیگه تصمیم گرفتن واقعا برام سخت شده ما واقعا عاشق همیم 🥲

بچه رو بدبخت نکن بچه ی خودتو میگم فردا می ای تاپیک میزنی داریم خدای نکرده جدا میشیم این عشق پسر فقط ...

حضانت بچه با باباشه و پیش من نیس من دارم خودم تنهایی زندگی میکنم پیش خونوادم ما یه چند باری جدایی داشتیم بخاطر این مسئله ولی بازم پسره خودش پیش قدم شد واسه درست کردن رابطه 

دو ساله ناراضی ان تا آخر همینه دیگه . بدون بری تو اون زندگی هر روز یه داستانه . تازه الان عاشقته پشت ...

یه ماشین داره و داره کار میکنه میگه ماشینو میفروشم خونه میگیرم خودمم کارم میکنه میگه ولی منم توقع ندارم که بخوان کمک کنن و اینا از هیچکس ندارم میگم دوتایی کار میکنیم از صفر شروع میکنیم میگه هرچی تو بگی ولی تصمیم گیری واقعا برام سخت شده و عاجز شدم 

کاش با مجرد تو رابطه نمیرفتی.مخصوصا بچه هم داری.

من  ازدواج اولم سنتی بود و اصلا طرفو دوستش نداشتم ولی خب گفتم اینو دیگه دوستش دارم با خودم گفتم نون خالیم بخورم دلم خوشه که کسی که دوستش دارم پیشمه ولی اینم اینجوری شده کلن ناامید شدم از زندگی 

یه ماشین داره و داره کار میکنه میگه ماشینو میفروشم خونه میگیرم خودمم کارم میکنه میگه ولی منم توقع ند ...

اگه هیچی توقعی نداری که بهت هدیه بدن و جشن بگیرن و... خیلی زندگی آسونتر میگذره از خانواده خودت کمک بگیر . اونام لابد  قطع رابطه میکنن باهاتون . شمام که توقع نداری راحت تر میگذره.من همیشه میگم هر کی با مثل خودش بره تو رابطه ولی خب دیگه میگین عاشق همین .این  فرق داره .خواستگاری سنتی نبوده . حقم داری تصمیم گرفتن سخته ولی دو سال شده دیگه نمیشه سه سال دیگه صبر کنی که