2777
2789
عنوان

مامان سمی ک ازت متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 17 پست
نه واقعاا همیشه باهاش راه میام چیزی میخرم و اینکه میدونم داره ب پدرم خیانت میکنه

خب مزاحمشی پس بشونش سرجاش یکی گفت دوتا جوابشو بده بعضی مادرا فقط باید با زور باشون حرف بزنی اگه گفت بگو جاتو تنگ کردم مزاحمتم یه طوری بگو بدون ابایی نداری کسی کاراشو بفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز

ظاهر قضیه طبیعی نیست

البته فقط با همین جملات کوتاه شما نمیشه ایشون رو متهم کرد.

لازمه که اطلاعات بیشتری داشته باشم تا بتونم نظر بهتر و دقیق تری بدم.

ولی نشون میده که یا:

1- از استرس عروسی و مراسم و درگیری های مراسم و ..خسته ست. که حق داره با این اوضاع اقتصادی و مشکلات.

2- رفتار هایی داشتید، یا تنش ها و جر و بحث هایی داشتید که می خوان زودتر این جر و بحث ها تموم نشه نه اینکه شما رو نبینن.

3- افکاری توی ذهنشونه و برنامه هایی دارن که بودن شما براشون ایجاد مزاحمت می کنه.

4- با پدرتون بخاطر شما و داماد، بحث و دعواهایی دارن که چون نمی تونن با پدرتون درگیر بشن، و نمی خوان شما متوجه بشید، می خوان با رفتن شما صورت مسئله رو پاک کنن. و زودتر خلاص شن.

5- درگیری ذهنی بخاطر مسئولیتی که الان و بعد از این بخاطر دختر دادن به گردنشون افتاده.

با احترام