2777
2789

بیایین لطفا

من الان زنگ زدم به شوهرم 

گفتم ساعت دقیقی که داداشم برسه مشخص نیست تو برو خونتون پیش مهموناتون باش نیاز نیست بیای که مامانتم ناراحت نشه 

الان اینکارم درسته؟ شما گفتی طرف شوهرت باش شوهرتو بکش سمت خوده😩

نمیتونم با سیاست باااشم 

عاشق عکاسی💕

کامل در جریان نیستم ولی سعی کن اوضاع را مدیریت کنی کاری نکن همسرت بین شما و خانواده اش بمونه و همیشه جوری باش که بقیه خودشون احترام نگه دارند نه اینکه با زور و دعوا بخوای بهت احترام بگذارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی

امشب خودتون باشید خانوادگی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کامل در جریان نیستم ولی سعی کن اوضاع را مدیریت کنی کاری نکن همسرت بین شما و خانواده اش بمونه و همیشه ...

مامانش چون قبول نکرده که منم همسر پسرشم و جزوی از خانوادشم میگه چون تو خونه مایی هرچی من میگم باید گوش کنی اگه گوش نکنه حرف مامانشو دعواس تو خونشون

عاشق عکاسی💕
پس چرا تاپیک قبلی انقد منو سرزنش کردن؟ منم زنگ زدم گفتم به حرف مامانت گوش کن پیش مهمونا باش

چون واقعا میخان خودشونو خوب جلوه بدن.ببین عزیزم ادم باید واجب ترینشو انتخاب کنه.طبیعتا برادرشما ازمهمونای اونا‌واجب تره حتی باید برای شوهرشما واجب تره چون برادر عشقشه.ولی مهمونای اونا فقط مهمونن دوست پدرشونن 

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
چون واقعا میخان خودشونو خوب جلوه بدن.ببین عزیزم ادم باید واجب ترینشو انتخاب کنه.طبیعتا برادرشما ازمه ...

الان میشه شما بگید من چکار کنم

با در نظر گرفتن این که شاید فامیلای ما بیان برای دیدن داداشم

عاشق عکاسی💕
الان میشه شما بگید من چکار کنمبا در نظر گرفتن این که شاید فامیلای ما بیان برای دیدن داداشم

شما فقط و فقط فقط پیش برادرت باش توی دنیا هیچ چیزی ارزشش تزبرادرت بالانیست 

شماشب اول تاعصرفرداخونتون باش شبش برو یک وعده غذاخونه مادرشوهرت برگرد همین

شما فقط و فقط فقط پیش برادرت باش توی دنیا هیچ چیزی ارزشش تزبرادرت بالانیست شماشب اول تاعصرفرداخونتون ...

شوهرم چی؟ الان بگم بیاد شامم باشه بعد شام بره؟ چون نمیدونم داداشم کی میرسه

مامانشم برگشته گفته داداش زنت حالا یه هفته اینجاس مهمونای ما ۲ روز اینجان کلا 

باید خونه باشی و نمیدونم من همیشه بدبختم همیشه بد شانسم از هیچی شانش نیاوردم بچه بزرگ کردم مثلا

از اینا خونده تو گوش شوهرم ک میاد اینجا 🙂

عاشق عکاسی💕
الان گفتم نیاد ینی مامانش برنده اس؟فک کردم اگه بگم نیاد پیش شوهرم عزیزتر شم شاید نمیدونم خیلی گیجم

ب شوهرت میگی هرطور خودت صلاح میدونی من راضی ب ناراحتی مامانت نیستم ازطرفی هم برادرم سربازه دل تنگم دوست دارم ازاومدنش استفاده کنم توهم اگه دوست نداری نیا اصراری نیست 

اینو ک بگی هم ازمادر احمقش حمایت کردی ب ظاهر

هم اینکه شوهرت میگه چ زنی دارم هوادارمامانمه

ازاونورم مامانش زر بزنه شوهرت میگه نه زن من ک ب فکر تو بوده ک ناراحت نباشی پس تومقصری خخخخخخخخخخ