2777
2789
عنوان

داستان ما دوباره شروع شد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 30 پست
برق هم بره تو گرما با اون لباسا و پریود و دل درد پاشی کار کنی

آفرییییین.

شوهرم نمیفهمه.

میره با زیر پیرهن تا تیشرت ولو میشه و استراحت میکنه.کار نمیخوادبکنه که.

حرفم بزنم میشم آدم‌بد

من جلوشو نگرفتم که.بره سر بزنه و اصلا تا شب بمونه.ولی وقتی میگم دل درد دارم و سرم با قرص بازم درد می ...

بخداقسم من طرف توروگرفتم چون منم غلط کردم ازدواج کردم بخدامن طرف توروگرفتم اسی براهمین میگم ادم بایدبابی کس وکارازدواج کنه درکت میکنم شدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیرم خونشون  خودش جمعه ها میره  چهار پنج ساعت اصلا هم نمیگه بربم تازه چقدر همشون خوشحال میشن من نرم  وقتی دعوت کنن میرم اونا هم نمیان تا دعوت بشن از من بدشون میاد وقتی میخوام برم مسافرت میشم ادم خوب همشون با من میان تا خرجشونو بندازن رو ما هزار تومنم خرج نمیکنن

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خب نرو نری چی میشه مگه شوهرت چکار می‌کنه خودت بزن حال بدی بخواب از الان

میگه دفعه قبلم گفتم‌نیومدی.اون بار هم خودش سرکار بود و توقع داشت من برم.

نمیفهمه سخت میگذره.

بهش گفتم کل روز و حتی در طول شب باید پوشیده لباس بپوشم.تو راحتی ولی من یکسره عذاب میکشم از گرما.

این بار پریودم استم ولی درک نمیکنه

میگم‌نمیام میگه نمیشه من خانواده دارم و تنها نمیرم.نیست وقتی میرم خیلی تحویل میگیرن.

بگو خوب نرو، حالا که انقدر خانواده برات مهمه بشین کنار دست خانواده‌ی حال ندار ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
میگه دفعه قبلم گفتم‌نیومدی.اون بار هم خودش سرکار بود و توقع داشت من برم.نمیفهمه سخت میگذره.بهش گفتم ...

توافق کنید شام بخورید برگردید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بخداقسم من طرف توروگرفتم چون منم غلط کردم ازدواج کردم بخدامن طرف توروگرفتم اسی براهمین میگم ادم باید ...

میدونم گلم.

دور از جونت.چرا غلط کرده باشی.

شوهر من با اینکه نزدیکترین آدم به منه ولی نمیفهمه زنش درد داره.خب مرد حسابی این هفته خودت برو سر بزن بیا.هفته بعد قشون کشی کن.

آخه جالبه که احترام خاصی هم نمیذارن که.

یه احوال پرسی درست و حسابی نمیکنن.

همش ثانیه شماری میکنم برگردم خونم.

الآن حتی دوس ندارم برم خونه بابام.

دوس دارم تو خونم ولو بشم جلو کولر

منم نمیرم خونشون خودش جمعه ها میره چهار پنج ساعت اصلا هم نمیگه بربم تازه چقدر همشون خوشحال میشن من ...

منم میگم‌برو سر بزن بیا ولی قبول نمیکنه.

من مطمئنم از دیدنم خوشحال نمیشن.مخصوصا مادرشوهرم.

حسش منتقل میشه بهم.

خداروشکر میکنم سه سال پیش نشد تو محلشون خونه اجاره کنیم.خدا دوسم داشت.

اره راست میگی حسشون به ادم منتقل میشه خدارو شکر هر چقدر دور باشی واسه اعصاب خودت خوبه

آره

میدونی چیه؟

شوهر من از ایناس که نزدیک مادرش باشیم میگه خریداشم من بکنم.

فلانی برو واسهدمانانم نون بگیر

فلانی برو پیشش تنهاس

فلانی مامانم‌مهمون داره برو کمکش

هرشبم میگفت فلانی پاشو بریم سر بزنیم.

خودش این همه پسر و دختر و نوه داره و بهش میرسن

منو میخواد چیکار؟