2777
2789
خب اگه گفته خوبه چرا نگرانیاگه بهت میگفت مشکوکه چی؟؟؟؟عزیزم بچت سالمه فقط تاخیر دارهاینکه میگی ارتبا ...

نه چیزی بمن نگفتن بچم از لحاظ هوشی خوبه از لحاظ حرکتی خیلی زرنگه ده ماهگی راه رفت ، این اره و نه نگفتن برام عجیبه چون تو اینستا هم دیدم بچه کوچکتر از پسرم با سر اره و نه میگفت یکی هم رو پنجه راه رفتنش

چون تو بارداریم بهم گفتن مشکوک به خودایمنی هستم میترسم رو جنین اثر گذاشته باشه چون بیماری خودایمنی ب ...

انشاءالله خوبه عزیزم

مشکل خود ایمنی ینی چه بیماری میشه بگی اگه دوس داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله خوبه عزیزممشکل خود ایمنی ینی چه بیماری میشه بگی اگه دوس داری؟

خودایمنی یعنی سیستم ایمنی بدن به خودش اشتباهی حمله میکنه انواع مختلفی داره مثل لوپوس و روماتیسم

نه چیزی بمن نگفتن بچم از لحاظ هوشی خوبه از لحاظ حرکتی خیلی زرنگه ده ماهگی راه رفت ، این اره و نه نگف ...

خیلی از بچه ها رو پنجه راه میرن 

بعضی وقتها شاید بازیشه 

خودتوحرص نده عزیزم نذر کن بعدا ببریش زیارت امام رضا 

انشاءالله سالم باشه

خیلی از بچه ها رو پنجه راه میرن بعضی وقتها شاید بازیشه خودتوحرص نده عزیزم نذر کن بعدا ببریش زیارت ام ...

اولش درست راه میرفت ولی دو سه ماهه بعضی وقتا رو پنجه میره ، چشم نذر میکنم شمام دعا کن بخیر بگذره حس میکنم از غصه پیر شدم

خودایمنی یعنی سیستم ایمنی بدن به خودش اشتباهی حمله میکنه انواع مختلفی داره مثل لوپوس و روماتیسم

منم تنبلی تخمدان دارم اینم ی بیماری خودایمنیه 

خیلیا دارن تیروئید هم خیلیا دارن خودایمنیه

روده تحریک پذیر دارم اونم خود ایمنی

همه آدما خودایمنی دارن 

نگران نباش

اولش درست راه میرفت ولی دو سه ماهه بعضی وقتا رو پنجه میره ، چشم نذر میکنم شمام دعا کن بخیر بگذره حس ...

عزیز دلم خوب میشه به مرور 

خدا حفظش کنه

زیر سایه امام زمان بزرگ بشه سالم و سر حال 

انشاءالله ب زودی پیشرفتهاشو میبینی و ی روز به الانت میخندی

عزیز دلم خوب میشه به مرور خدا حفظش کنهزیر سایه امام زمان بزرگ بشه سالم و سر حال انشاءالله ب زودی پیش ...

انشالله ، ممنون از دعای خیرت ، بچه های گل شما هم همیشه سلامت باشن انشالله، خودتونم تنتون سلامت دلتون شاد بالای سر کوچولوهات باشی همیشه 🌸

اره بعضی مشکلات تیرویید خودایمنیه مثل هاشیموتو

عزیزم منم ی مامان هستم و کاملا از دلت خبر دارم هر روز آدم واسه بچش دل آشوبه اما خب ما کاره ای نیستیم بچه هامون امانت هستن و صاحبشون خداست و اونه که نگهداریشون میکنه ما فقط وسیله ایم 

گلم با نگرانی ما چیزی حل نمیشه فقط خودمون مریض میشیم و ی مادر مریض نمیتونه بچه رو خوب بزرگ کنه و رسیدگی کنه 

پس بهتره اول ب فکر سلامتی خودمون باشیم

با یاد و ذکر و نزدیک شدن ب خدا و نماز و سپردن بچه ها به خودش 

آرامش داشته باشی همه چی حله

عزیزم منم ی مامان هستم و کاملا از دلت خبر دارم هر روز آدم واسه بچش دل آشوبه اما خب ما کاره ای نیستیم ...

اره مادر بودن خیلی سخته آدم میگه خودم هر چی میشم مهم نیست ولی بچه هام سلامت باشن همش نگرانم

اره مادر بودن خیلی سخته آدم میگه خودم هر چی میشم مهم نیست ولی بچه هام سلامت باشن همش نگرانم

نگرانی ینی من به مهربونی خدا اعتماد ندارم 

به خدا اعتماد کن و نماز بخون و ذکر بگو خدا دلتو آروم میکنه عزیزم