2777
2789
خودایمنی یعنی سیستم ایمنی بدن به خودش اشتباهی حمله میکنه انواع مختلفی داره مثل لوپوس و روماتیسم

سلام عزیزم یه سوال دارم امیدوارم ببینی و جواب بدی خیلی نگران آزمایش خود ایمنی هستم 

یه تایپیک گفتید که آزمایش خونتون ds dna روی ۱۳۹ بوده و ANA هم لب مرز بوده منم حالا تقریبا همین حدوده 

دکتر به شما چی گفت و مشکلتون چی بود؟ 

خدای نکرده روماتیسم و لوپوسه؟

سلام عزیزم یه سوال دارم امیدوارم ببینی و جواب بدی خیلی نگران آزمایش خود ایمنی هستم یه تایپیک گفتید ک ...

سلام بله برای من ana همیشه لب مرزه هر جا ازمایش دادم ۱/۸۰ 

Anti ds dna یبار مثبت شد باز ازمایش دادم منفی شد ، دوباره ازمایش دادم تازگی ها ولی هنوز جواب نیومده ، بشما چی گفتن ؟ یبار ازمایش دادین ؟ علایم هم دارین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله برای من ana همیشه لب مرزه هر جا ازمایش دادم ۱/۸۰ Anti ds dna یبار مثبت شد باز ازمایش دادم م ...

خداروشکر که منفی شده .مگه علائم دارید که پیگیری میکنید؟

من امروز بردم دکتر بهم گفت یه ماه دیگه برو آزمایش بده شاید به خاطر ویروس بالا نشون داده . من به خاطر خستگی و بی حالی پیگیری کردم که مثل اینکه حصبه داشتم دارو خوردم بعد چندروز رفتم آزمایش که بالا نشون دادن 

خداروشکر علائم دیگه ای ندارم غیر از کنار بینیم که خشکی و پوسته پوسته میشه 

خداروشکر که منفی شده .مگه علائم دارید که پیگیری میکنید؟من امروز بردم دکتر بهم گفت یه ماه دیگه برو آز ...

من پریودام خیلی خیلی کم شده دکتر گفت بیماری های خودایمنی رو تخمدان اثر میزارن برام ازمایش نوشت ، منم کنار بینیم پوست پوست میشه

سونو شکمی نرفتید؟برای خشکی دارو هم مصرف میکنید؟

چرا سونو رفتم چیز خاصی مشخص نشد گفت در ظاهر که رحم و تخمدان نرماله ، برای خشکی پوستم مرطوب کننده و نرم کننده میزنم باز خشکه ، برام دعا کن خیلی نگرانم

ینی اصلا حرف نمیزنه 

مثلا در حد مامان بابا یا چیز دیگه؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عزیزم با گوگل فقط استرس میگیری ببر پیش یه مشاور خوب بعد اگه خدایی نکرده مشکلی باشه چند تا بازی یادتون میدن با بازی درمانی درستش کنید

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا سونو رفتم چیز خاصی مشخص نشد گفت در ظاهر که رحم و تخمدان نرماله ، برای خشکی پوستم مرطوب کننده و ن ...

خوب خداروشکر که خوب بوده 

ان شاءالله که خدا برامون به خیر بگذرونه منم خیلی نگرانم

خشکی پوستتون فقط کنار بینیتون هست یا کل صورت و بدن 

خوب خداروشکر که خوب بوده ان شاءالله که خدا برامون به خیر بگذرونه منم خیلی نگرانمخشکی پوستتون فقط کنا ...

اره کنار بینی ، البته من از اول پوستم خشک بود ولی بغل بینیم پنج شش ساله اینجوریه

عزیزم با گوگل فقط استرس میگیری ببر پیش یه مشاور خوب بعد اگه خدایی نکرده مشکلی باشه چند تا بازی یادتو ...

حرف میزنه کلمه زیاد بلده ولی اره و نه با سر هم بلد نیست