2777
2789
با بقیه بچه ها بدو بدو بازی میکنه؟ مثلا بخواد قاطی بچه هه بشه و بهشون بخنده؟ارتباط بیشتر از همه مهمه

اره با پسر بزرگم بازی میکنه درکش خوبه اسم هر چیزو بگم میره سمتش کلمه هم میگه ولی در حد بیست الی بیست و پنج تا ، بازی دوست داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های شما از نه ماه اره و نه میگن ؟

از نه ماهگی نه اونا هم تازه دو ماهه کم کم یادگرفتن بچتون اگه پسره نگران نباشید چرا انقد ریز بین هستی

بردیش دکتر؟

من پسرم‌یک سالگی به اسمش واکنش نداشت بعد بردمش دکتر و بهم گفت توجه داره و سالمه 

ی بار ببرش خیالت راحت میشه

از نه ماهگی نه اونا هم تازه دو ماهه کم کم یادگرفتن بچتون اگه پسره نگران نباشید چرا انقد ریز بین هستی ...

راستش عزیزم بردم چند بار گفتن تا سه سال مشخص نمیشه فعلا خوبه ولی یادمه پسر اولم اره و نه گفت خیلی زود

بچه های شما از نه ماه اره و نه میگن ؟

من موقعی که پسرمو بردم دکتر بهم گفت پسرا تا سه سالگی تاخیر بیشتری دارن و زرنگ نیستن 

دخترا خیلی زرنگن 

و از سه سالگی پسرا اوکی میشن

نگران نباش 

ژنتیکی بچه ی کم هوش ندارید؟

راستش عزیزم بردم چند بار گفتن تا سه سال مشخص نمیشه فعلا خوبه ولی یادمه پسر اولم اره و نه گفت خیلی زو ...

خب هر بچه ای فرق داره

اولیت پسره؟

دومی چی؟

چرا بهت گفتن فعلا خوبه ینی چی؟ مشکلی دیدن خدایی نکرده؟

راستش عزیزم بردم چند بار گفتن تا سه سال مشخص نمیشه فعلا خوبه ولی یادمه پسر اولم اره و نه گفت خیلی زو ...

بچت با آهنگ میرقصه ؟

بوس میفرسته؟

احساسات داره؟

اشاره میکنه؟

با پدرش ارتباط احساسی داره؟

خب هر بچه ای فرق دارهاولیت پسره؟دومی چی؟چرا بهت گفتن فعلا خوبه ینی چی؟ مشکلی دیدن خدایی نکرده؟

دوتاش پسرن ، اشاره خیلی وقته داره میرقصه پدرشو خیلی دوست داره بوس میگم بفرست لپشو میاره که بوس کنم ولی بوس بلد نیست ، وقتی دستم زخم میشه یا الکی میگم اوف شده گریه میکنم واکنشی نداره حتی میخنده نمیدونم چرا اینجوریه

دوتاش پسرن ، اشاره خیلی وقته داره میرقصه پدرشو خیلی دوست داره بوس میگم بفرست لپشو میاره که بوس کنم و ...

چرا انتظارای بزرگی داری گلم 

خوبه که بچت احساس داره 

واکنش داره توجه داره درک داره 

توکل ب خدا 

مطمئنا خوبه 

خودت فقط بنظرم مضطرب و وسواسی

خب هر بچه ای فرق دارهاولیت پسره؟دومی چی؟چرا بهت گفتن فعلا خوبه ینی چی؟ مشکلی دیدن خدایی نکرده؟

گفتن نسبت به سنش خوبه بعد از سه سال بچه رو ارزیابی میکنن دکتر گفت زیر سه سال مشخص نمیشه

چرا انتظارای بزرگی داری گلم خوبه که بچت احساس داره واکنش داره توجه داره درک داره توکل ب خدا مطمئنا خ ...

چون تو بارداریم بهم گفتن مشکوک به خودایمنی هستم میترسم رو جنین اثر گذاشته باشه چون بیماری خودایمنی باعث التهاب تو بدن میشه منم باردار بودم ، انشالله همه بچه ها سالم باشن برای منم دعا کن بچم سالم باشه ، خدا بچه هات رو حفظ کنه ممنونم که جواب دادی ❤️

گفتن نسبت به سنش خوبه بعد از سه سال بچه رو ارزیابی میکنن دکتر گفت زیر سه سال مشخص نمیشه

خب اگه گفته خوبه چرا نگرانی

اگه بهت میگفت مشکوکه چی؟؟؟؟

عزیزم بچت سالمه فقط تاخیر داره

اینکه میگی ارتباطش خوبه نشونه سالم بودنشه

شاید یه کوچولو مشکل تمرکز و حواس داره اونم اوکی میشه

دکتر نگفته مشکل حواس داره؟

من ی دکتر بردم پسرمو و بهم گفت خودت برو مشاوره خخخخخ