2777
2789
عنوان

آترینا رو ول کنید دیگ

478 بازدید | 40 پست

اول اینکه تلاش کرده نوش جونش

دوم اینکه 

هرکسی یه خانواده پولدار مثل اون داشت شاید زحمت درس خوندن به خودش نمیداد و ترجیح میداد از ثروت خانوادش استفاده کنه چون وقتی خانوادت از اول تو رو تو رفاه بذارن و سختی نکشی تنبل بار میای ولی ایشون اینجوری نبود 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد درصد تلاش کرده 

ولی دروغگو هست به خاطر پول برای موسسات دیگه تبلیغ می‌کنه و میگه شرکت کرده 

در صورتی که فقط ماز شرکت کرده 

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

دقیقا درست میگی،عمه من خیلی پولداره بعد فوت همسرش کلی ارث بهش رسید دو تا دختر هم داره یکیشون فقط میخوره میپوشه میگرده سفر خارج از کشور میره اون یکی رفته سرمایه کرده مزون زده دوره بین المللی دیده داره پول رو پول میاره

اصلا خیلی عادیه که کسی که موفقه تو خانواده خوبی هم بوده حالا نه الزاما مولتی میلیاردر

تو دانشگاهای خوب و رشته های تاپ اکثرا همینن

ترکیب خاک حاصلخیز و بذر خوبه که محصول خوبی به بار میاره

بنظرم ما هم باید بپذیریم و در حد خودمون خوب عمل کنیم

دقیقا بعضیا شرایطشون فرق میکنه آترینا تو خانواده تحصیل کرده بزرگ شد خب انگیزه بیشتری داشت برای درس خوندن اگه اشتباه نکنم پدرش پزشکه

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

دقیقا بعضیا شرایطشون فرق میکنه آترینا تو خانواده تحصیل کرده بزرگ شد خب انگیزه بیشتری داشت برای درس خ ...

پدرش متخصص پاتولوژی 

مادر متخصص مغز و اعصاب 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️