2777
2789
عنوان

سوالای خاستگاری چی بپرسیم

116 بازدید | 19 پست

ک خیلی ضایع و مستقیم نباشه

از نظر اعتقادات و مالی و دخانیاتو خساستو .. رو تا الان فهمیدم بقیشو چی بپرسم هیچ سوالی ندارم انگار

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

خجالت نداره

بحث یه عمر زندگیه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با چند تا سوال نمیتدنی به اشنایی برسی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

خجالت ندارهبحث یه عمر زندگیه

چیا بپرسم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چیا بپرسم

هر چیزی که برات سواله

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

هر چیزی که برات سواله

فقد درمورد پرخاشگری و اینا سوال میخوام بپرسم بقیش چیزی ب ذهنم نمیرسه

راهنمایی ازدواج...یه کتابه سوالاشو ببسن هرکدومو خواستی بپرس

مرسی گلم

اگه میخوای تا بهت بگم چطوری محترمانه بهش بگی تا ناراحت نشه و خودت هم خجالت نکشی

اگه میخوای تا بهت بگم چطوری محترمانه بهش بگی تا ناراحت نشه و خودت هم خجالت نکشی

اره چی باس بهش بگم

اول بپرس وقتی غمگینی چیکار میکنی چی ارومت میکنه وقتی شادی چجوری بروزش میدی وقتی عصبانی میشی چی آرومت میکنه چی‌ بدترت میکنه چیکار میکنی اگه عصبانی شی و چیا باعث میشن عصبانی بشی

اره چی باس بهش بگم

ببخشید اگر ممکنه، چند سوال دارم که صرفاً برای آشنایی بیشتر هستن.  
قصد قضاوت یا برداشت خاصی ندارم، فقط برای اینکه بدونم تا چه حد ممکنه تفاهم داشته باشیم.  
اگر حس کردید بعضی سوال‌ها خیلی شخصی هستن و دوست ندارید جواب بدید، کاملاً درک می‌کنم.
آیا به سیگار یا قلیون علاقه دارید یا تجربه‌ای توی این زمینه دارید؟  در حال حاضر مشغول چه کاری هستید یا چه هدفی برای آینده‌ی شغلی‌تون دارین؟  
سبک زندگی‌تون بیشتر آرام و درون‌گراست یا اجتماعی و پرتحرکی؟  اوقات فراغتتون رو معمولاً چطور می‌گذرونی؟ 

نگاهتون به خانواده چطور هست؟  
چه ویژگی‌هایی براتون توی زندگی مشترک اهمیت داره؟  

هل سفر یا طبیعت‌گردی هستی؟  

مسائل مذهبی یا معنوی، مثل نماز یا اعتقادات، براتون چه جایگاهی داره؟  
گفتگو و احترام متقابل رو در رابطه چقدر مهم می‌دونی؟  
و اگر راحت هستی بفرمایید، آیا از نظر مالی مستقل هستی یا در حال برنامه‌ریزی برای رسیدن به استقلال هستی؟
  اینارو خواهرم از دامادمون پرسید🤣

سعی کن تو کلماتت جمع ببندی مثلا نگو تو بگو شما

اینکه درونگراس یا برونگرا 

خودش برا زندگیش تصمیم میگیره با بقیه

درامدش درماه چقدره

وقتی عصبی میشه چجوری خودشو خالی میکنه

هدفت از ازدواج چیه

ولی ببین با سوال نمیشه فهمید طرف خسیسه یا نه یا اینکه عصبی یا نه اینا فقط به زمان نیازه تا بتونی بشناسیش

•𓃠•به من نگو میو؛ ما دیگه هیچ میویی با هم نداریم•𓃠•

اول بپرس وقتی غمگینی چیکار میکنی چی ارومت میکنه وقتی شادی چجوری بروزش میدی وقتی عصبانی میشی چی آرومت ...

عالی بود دمت گرم خداییش

ببخشید اگر ممکنه، چند سوال دارم که صرفاً برای آشنایی بیشتر هستن. قصد قضاوت یا برداشت خاصی ندارم، فق ...

واقعن ممنونم ازت 🌸