دیروز منشی پزشک که تازه هم اومده مطب دکتر برا تقارن بینیم نوستریل پلاستیکی بهم داد اصلا به سایزش نگاه نکرد منم چیزی در این مورد اطلاعات نداشتم اوردم داخل بینیم کنم دیدم به راحتی وارد سوراخ بینیم نمیشه بزرگه می ترسم بزارم سوراخ بینیم بزرگتر بشه.منم از شهرستان رفتم تهران عمل کردم نزدیک نیست دوباره برم.اگه کسی در این مورد اطلاعات داره لطفا بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی شما پیش نور محمدی عمل کردی؟راضی هستین یا نه؟ منم بینیم گوشتیه راهمم دوره میخوام برم ...
سلام بله پیش نور محمدی عمل کردم چون یه ماه هست عمل کردم فعلا نمیتونم نظر بدم بینیم ورم داره .اگه دور نبود یه چند بار می رفتی روز چهارشنبه معمولا عملیا می یان نظرشونو می پرسیدی یا مدلاشونو می دیدی منم از راه دور رفتم برا عمل نتونستم عمل شده ها رو برم ببینم توکل به خدا رفتم وکارای اینستاشو دیدم.ولیرفتم بینیمو بعد عمل دکتر ببینه یکی دونفر بودن که اومده بودن وزیاد راضی نبودن.چند ماه بگذره بهت بگم