2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین

110 بازدید | 9 پست

دیروز منشی پزشک که تازه هم اومده مطب دکتر برا تقارن بینیم نوستریل پلاستیکی بهم داد اصلا به سایزش نگاه نکرد منم چیزی در این مورد اطلاعات نداشتم اوردم داخل بینیم کنم دیدم به راحتی وارد سوراخ بینیم نمیشه بزرگه می ترسم بزارم سوراخ بینیم بزرگتر بشه.منم از شهرستان رفتم تهران عمل کردم نزدیک نیست دوباره برم.اگه کسی در این مورد اطلاعات داره لطفا بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

سلام عزیزم خوبی شما پیش نور محمدی عمل کردی؟

راضی هستین یا نه؟ منم بینیم گوشتیه راهمم دوره میخوام برم تهران به نظرتون دکتر خوبیه شما میرفتی مطبش نمونه کاراش چطوری بود بینیا رو خوب جمع میکنه؟

سلام عزیزم خوبی شما پیش نور محمدی عمل کردی؟راضی هستین یا نه؟ منم بینیم گوشتیه راهمم دوره میخوام برم ...

سلام بله پیش نور محمدی عمل کردم  چون یه ماه هست عمل کردم فعلا نمیتونم نظر بدم بینیم ورم داره .اگه دور نبود یه چند بار  می رفتی روز چهارشنبه معمولا عملیا می یان نظرشونو می پرسیدی یا مدلاشونو می دیدی منم از راه دور رفتم برا عمل نتونستم عمل شده ها رو برم ببینم توکل به خدا رفتم وکارای اینستاشو دیدم.ولیرفتم بینیمو بعد عمل دکتر ببینه  یکی دونفر بودن که اومده بودن وزیاد راضی نبودن.چند ماه بگذره بهت بگم 

مشکل تنفسی،یکی دو نفر هم افتادگی بینی

من میخواستم برم مطبش گفت پنجشنبه ظهر معاینه های بعد از عمل 

راستی سبک ببنی که واست در میاره چطوریه بیشتر طبیعی کاره یا نه فانتزی هم جراحی میکنه؟

دکتر بهتری سراغ نداری واسه بینی گوشتی؟

من میخواستم برم مطبش گفت پنجشنبه ظهر معاینه های بعد از عمل راستی سبک ببنی که واست در میاره چطوریه بی ...

سبک کارش طبیعیه.تو اینیستا یه خانوم دکتری بود به نام ندا افسری پیج اونم نگاه کن بینی های گوشتی رو کوچیک میکنه

سبک کارش طبیعیه.تو اینیستا یه خانوم دکتری بود به نام ندا افسری پیج اونم نگاه کن بینی های گوشتی رو کو ...

ببخشید عزیزم شما هزینه رو واسه دکتر فرستادید به چه نامی بود شماره کارتی که زدید پول رو 

واینکه شماره منشی و فامیلشون رو هم برام میفرستید