2777
2789
عنوان

پسره بعد دوسال امروز بهم زنگ‌ زد

318 بازدید | 24 پست

دوسال پیش من یه مدت باهاش صحبت کردم رابطه‌‌ای نبود صرفا یکم چت و یه بار دیدار بود یعنی گفتم نمیخوام وارد رابطه شم گفت یکم درارتباط باشیم بعد تصمیم بگیر همونموقع من از یکی دیگه خوشم اومد دیگه ادامه ندادم

امروز یهو بهم زنگ زد خدا منو ببخشه خنده‌ام گرفته الان چندماهه رو یکی دیگه کراشم 

چقدر این پسر بدشانسه😐😂

دوبار باهام ارتباط گرفت هر دربارشو رو یکی دیگه کراشم

(اینو تو پرانتز بگم پسره کلا تایپم نیست)

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن اینجور موردی بود

طرف مجازی بود

دیدمش کلا نظرم عوض شد ب دلم ننشست

هی پیگیر بود

میگفتم بنا به دلایلی نمیتونم وارد رابطه بشم

کات کرد رقت

دو ماه بعد زنگ میزد

گفتم ولم کن

ب چه زبونی بگم ...لابد تایپ من نیستی

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

پسره مردم مسخره گیر نیار کار درستی نیست بهش بگو مردم علاف نکن

فعلا ازش پرسیدم چیکار داشته زنگ زده

باید ببینم چی میگه

ولی خب اره اینم حرفیه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بهش بگو تایپی نیستی وقت و احساسات خودت و منو تلف نکن

به نظرم بعیده دوسال تو فکر بوده باشه به نظرم یهو یادم افتاده

حالا فعلا ازش پرسیدم چیکار داشته زنگ زده ببینم چی میگه

منن اینجور موردی بودطرف مجازی بوددیدمش کلا نظرم عوض شد ب دلم ننشستهی پیگیر بودمیگفتم بنا به دلایلی ن ...

همونموقع دیگه پیگیر نشد و زنگ و اینا هم نزد یهو بعد دوسال زنگ زده

به نظرم یهو یادم افتاده

حالا ازش پرسیدم چیکار داشته ببینم چی میگه

اصلا جایگاهی بنام بدون محرمیت و رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب چرا توی آب نمک میذاریش یهویی امیدش رو قطع کن بوگو تایپم نیستیانتظار خیلی بده خودتو بزار جای اون د ...

من همون دوسال پیش گفتم نه بهش گفتم از یکی دیگه خوشم اومده آب نمکی در کار نبوده تا الان 

الان هم که زنگ زده درست میگی نباید اینکارو کنم