2777
2789
عنوان

چه صحبتایی با خاستگارم بکنم

103 بازدید | 14 پست

اون چند سال عاشقم بود بعد خاستگاری کرد ولی من نمیشناختمش زیاد ، خانواده ها در جریانن قراره ی چند ماه صحبت کنیم اگر اوکی بود رسمی کنیم. 

ولی هیچی ب ذهنم نمیاد بپرسم ازش فقط میدونم دوسم داره بهم خیلی خیلی محبت میکنه و .... 

ولی راجب شرایط ازدواج و بعدش نمیدونم چی بپرسم ازش هی ی ماهه حرف میرنیم هنوز حرف مفیدی نزدیم در این مورد 😐 

مثلا راجب بچه میخوایم نمیخایم چندتا میخایم و کی بخایم .... 

راجب شرایط ازدواج و شرط و شروط و .... 

دیگخ راجب چی مهمه صحبت کنم امروز ؟ 

کاربری دست دو نفره .....

سلام.

عقاید، طرز فکر و جهان بینی، اخلاقیات، فرهنگ و...

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو الان کلی سوال باید بپرسی فقط برای اینکه بفهمی بهم می‌خورید یا نه از لحاظ روانشناسی بقیه چیزا ک ...

مثلا چ سوالایی لازمه بپرسم یا کلا موضوعات مهم ک باید راجبشون قبل ازدواج صحبت کنیم از نظر شما چیه. دو موردشو مثلا خودم تو ذهنم دارم 

کاربری دست دو نفره .....

اینا مهم‌ترین چیزاییه که باید حرف بزنید گلم

* ۱. انتظارات از زندگی مشترک و نقش‌ها: ازش بپرس چی از زندگی مشترک می‌خواد؟ راجع به تقسیم وظایف خونه و کار کردن تو حرف بزن.

* ۲. مسائل مالی و آینده: وضعیت مالیش چطوره؟ چجوری پول رو مدیریت می‌کنید؟ بدهی‌ای نداره که ندونی؟

* ۳. بچه‌دار شدن: این خیلی مهمه! بچه می‌خواید یا نه؟ چند تا و کِی؟

* ۴. ارزش‌ها و باورها: دین، سیاست، سبک زندگی و تفریحاتتون چقدر به هم نزدیکه؟

* ۵. حل اختلاف و مشکلات: وقتی مشکلی پیش میاد، چجوری باهاش کنار میاد؟ اهل حرف زدنه یا قهر؟ به مشاوره اعتقاد داره؟

موفق باشی عزیزم

تو گوگل میتونی بزنی سوالای که باید از خواستگار بپرسی

راجب اعتقادات دینی ازش بپرس 

راجب واکنش تو بحث کردن و اختلاف نظر و...

راجب کار و شغل و اینا

نذار جوابتو با دوست دارم بده و احساسی تصمیم بگیری

قاطع ازش بپرس و منطقی جواب بده

#همسرانھ🫀

- آشنایی_و_قبل_از_ازدواج

بیشتر بشناسیدش توی دوران نامزدی 

باید سعی کنین نامزدتون رو بیشت 

بشناسین. شناختن هم فقط به عزیزم 

و قربونت برم و دوست دارم و این 

حرفها نیست که مثلا وقتی با هم می

رین بیرون ببینین چطوری براتون خرج 

میکنه؟ در مورد خانواده اش با چه الفاظی 

و چه طوری حرف میزنه. چقدر به مادرش 

احترام میزاره؟ یا مثلا یه بار سر قرار دیر 

برین. ببینین چقدر تحمل داره منتظر واسته.

منظور اینه که سعی کنین با راهکار مختلف 

ابعاد شخصیتش رو بشناسین البته به هیچ 

عنوان منظورمون این نیست نه بخواین مچ 

گیری کنین هاااا🤌🏼🫀

───  ·  ·  · ☽︎ ·  ·  · ───

💗🩹@banooyehkhas ᯓ

#همسرانھ🫀- آشنایی_و_قبل_از_ازدواجبیشتر بشناسیدش توی دوران نامزدی باید سعی کنین نامزدتون رو بیشت بشن ...

تو آشنایی قبل از ازدواج دونستن اینکه رنگ، آهنگ، فیلم، ماه تولد و غذای مورد علاقه‌اش چیه دوزار ارزش نداره :

تو باید بدونی...

1) هدفش از ازدواج چیه!؟

2) خط قرمزهاش کدومن!؟

3) رفتاراش تو جمع چطوریه!؟

4) انتظارش از همسر ایده آل چیه!؟

5) نقطه ضعف و قوتش رو چی میدونه!؟

6) برنامه‌اش برای چند سال اول زندگی چیه!؟

7) برنامه‌اش برای آینده زندگی مشترک چیه!؟ محل زندگی مشترک! می‌مونیم! میریم! هدف مشترک چیه! چه پلنی با هم خواهیم داشت!

8) هیجاناتش رو چطور هندل می‌کنه!

وقتی عصبیه! وقتی حق‌ش رو خوردن! وقتی خوشحاله! وقتی ناراحته!

9) تو موقعیت‌های بحرانی، حل مسئله‌اش چه شکلیه و چطور قضایا رو حل و فصل می‌کنه!؟

10) مسئولیت‌پذیریش در چه وضعیته و تا الان چقدر رو حرف‌ها و قول‌هایی که داده مونده!

11) بچه‌دار شدن! چه وقت! چند تا! بهش فکر کرده اصلا! 

12) اوقات فراغتش رو چطور می‌گذرونه! با خانواده! دوستان! اطرافیان!

13) مسایل مالی قراره چی بشه! حقوق من! حقوق تو! حقوق ما! درآمدها و مخارج چطور صرف میشن ! اصلا تو موقعیت‌هایی که بحث پول پیش میاد چطور آدمیه! اهل بریز و بپاشه! خسیسه! دست و دلبازه! بخشنده‌ست! منت‌گذاره! تو رابطه اهل حساب کتابه! (همه اینها تو اون دوره الگوی بعدی تعامل مالی با شما خواهد بود)

14) از لحاظ شخصیتی چقدر شناختیش و چقدر باهات می‌خونه! درون‌گرا! برون‌گرا! اهل جمع و برو بیا! اهل خلوت!

15)نیازهاش از رابطه و آینده زندگی مشترک رو صریحا چی می‌دونه!؟، نیاز به بقا!، نیاز به دوست داشتن (دوست داشته‌ شدن!)، نیاز به آزادی!، نیاز به قدرت! (یا همون پیشرفت و رشد)

16) اعتقادات و باورهاش تا حد با تو می‌خونه!. نوع پوشش!، هم مسیرید یا...

17) رابطه‌ش با خانواده‌ش رو چطور ارزیابی کردی!، مستقل!، وابسته!، تبعیت محض (هرچی مامان بابت بگن) یا اهل مشورت ولی قدرت تصمیم‌گیری مستقلانه و با تدبیر

18) میزان انعطاف پذیری، حرف حرف خودشه یا!، تنظیم هیجان، تاب و تحملش در برابر مصیبت‌های روزگار رو چطور ارزیابی کردی!؟

19) بهداشت فردی رو چطور ارزیابی کردی! باهات می‌خونه!، رو مغزته!، یا....

در نهایت هر دو طرف باید به این اطلاعات برسن و کنار هم قرار بدن

راستی فهمیدن اینها مستلزم رفت و آمد و قرار گرفتن تو موقعیت و مشاوره پیش از ازدواجه؛ پس زود تصمیم نگیر

┅┄┅┄┅┄◜🔥🍷◞┄┅┄┅┄┅

اینم سوالات

اینارو از ی کانال دراووردم

مثلا چ سوالایی لازمه بپرسم یا کلا موضوعات مهم ک باید راجبشون قبل ازدواج صحبت کنیم از نظر شما چیه. دو ...

بستگی داره خط قرمزات چی باشن بیشتر باید درمورد اونا سوال کنی

مثلا من به شخصه سیگاری و قلیونی نبودنش برام مهمه

برنامه ریزیش برای آینده چیه

نظرش راجع به کار و تحصیل خانوم چیه

موافق بچه داری هست 

اعتقاداتش چطوریه بهم میخوریم یا نه

نظرش راجع به محل زندگی

کارش چجوریه 

نظرش راجع به دنیا چیه؟ بیش از حد بد بین یا خوش بین نیست؟

مثلا چ سوالاتی بپرسم

جلسه اول کلی بپرسید

مثلا ببینید اخلاق و شخصیتشون چطوره

درنگرا هستن با برونگرا

اهل رفت آمد هستند تا چه حد

ایتقلال شخصیتی دارند یا نه، چقدر میتونند مسائل و مشکلات زندگی رو بدون اینکه باعث دخالت خونواده ها بشن با همسرشون حل کنن و ...

عقاید که همیشه سوال اول کنه

عقایدشون چطوره

چه خط قرمزهایی تو رندگی دارند

اهل حلال حرام هستند و تا چه حد ( من خیلی ریز میپرسم این بستگی به خپدتون دارن، مثلا از نماز و روزه و خمس و ولایت و...)

اگر تفاهم داشتید وارد جزئیات بشید از جلسات بعد

اما یک مسئله ای رو دقت کنید

تو جلسات خواستگاری نذارید فضا احساسی بشه

یکی از علتهای خواستگاری در حضور خانواده هم همینه.

چون اگر احساسی بشه، طرف هرچی بگید میگه چشم

طوری رفتار میکنه که راضیتون کنه

و این خیلی به ضرر تموم میشه.

من جای شما باشم لباس پوشیدنم و رفتارم و... رو خیلی رعایت میکنم چون اینا مهمه تو اینکه جلسه احساسی پیش نره، عقلانی پیش بره

کاش قبلش چند تا سخنرانی گوش میکردید و فرصت داشتید معرفی میکردم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀