2777
2789

مثلا وقتایی ک لباسشو عوض کنه بره بیرون ببینیذ تو جیبش پول هست برمیدارید یا دست نمیزنید؟

شوهره من هرماه ۵ تومن میده بهم و بدش میاد بازم بهش بگم پول بده یا ازش پول بخام

منم ک خودمو بستم ب قسط و قرض خاک تو سرم انقد لباس و پارچه قسطی خریدم همین الانش ۵۲۰۰ بدهکارم  

حق میدم بهش اگ پول نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم ۵از شوهرم میگیرم فقط ۲تومنش خرج میکنم و۳تومن پنهونی قایم میکنم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

اگه خودش اونجا باشه میگم آخجووون که ببینه بعد میگم دیگه مال من شد و بر میدارم اونم میخنده 

ولی اگه خودش نباشه نه اصلا 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

نه برنمی‌دارم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

ما قرارمون از اول این بود که بغیر پولی که ماهانه میده اگه پول نقد با خودش بیاره برای منه (شغلش آزاده) 

خودش میگفت بردار ازم اجازه هم نگیر 

ولی خب زرنگه پول درشت هارو نمیاره خونه میذاره تو ماشین 😁

خدایاشکرت ❤
نه کار زشتیه😐 و اینکه ۵ ملیون هر ماه پول کمی نیست چیکار می‌کنی مگه 🤔😕 الان میریزن سرم که ۵تومن مگ ...

ن واقعا برام کافیه 

چون کلاس خیاطی میرفتم همش پارچه میخریدم هرموقع بخام برم تسویه کنم میبینم پارچه جدید اورده وسوسه میشم بازم خرید میکنم

ولی دیگ قول دادم ب خودم ک پولامو الکی خرج نکنم

انقد دستم خالیه ی کفش و شلوارنمیتونم بخرم

این ماه و ماه بعد قسطامو نصف میکنم ک تموم بشه